Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom viszolyog az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom viszolyog az orális szextől, ha szeretném, hogy ő csinálja (fordítva nem). Lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés
A párom (férfi) előttem soha senkivel sem próbálta az orális szexet, mert egyszerűen nem bírja (ő maga nagyon szereti, mikor csinálom neki, csak ő nekem nem). Már 1-2 alkalommal rá tudtam beszélni, hogy próbáljuk meg, de pár másodperc után látszik rajta, hogy tényleg szabályosan rosszul van, nem élvezi (pedig egyébként nem önző, de azt mondja, nem bírja az ízét és tudom, hogy nem velem van problémája). Hogyan tudnám mégis beiktatni az orált? Lenne erre valamilyen praktika vagy ne erőltessem? Másnak is van ezzel így a párja vagy ez nem természetes?
2009. febr. 14. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt párom sem szerette. Méz, tejszínhab, vagy bármi ami elveszi az ízét. Nekem úgy sikerült rávennem, hogy rávezettem, hogy a csiklómat izgussa, a hüvelyemet kerülgesse... így megbarátkozott vele szépen lassan :)
2009. febr. 14. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Hu ilyet nem is nagyon hallottam még..vagyis egyik haveromnak volt ezzel kapcsolatban rossz az első élménye és ő is állítja hogy soha többet senkinek:S

de az én páromat alig lehet onnan kihúzni:DD

sztem ha ilyen lenne én sem csinálnám neki...hát ne haragudjon, az ő ízük még durvább, kostolná meg egyszer azt...

2009. febr. 14. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fürdés után/közben?
2009. febr. 14. 23:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Eleve fürdés után próbáltuk. Valamiért alapból nem megy neki. Sajnos nem igazán aktív az ágyban, így általában én próbálok valamit csinálni. Nem akarom erőltetni, de hogy mondjam meg, hogy nekem is jól esne néha a viszonzás?
2009. febr. 14. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ízesítés nem segít, akkor inkább hagyd: megutálhat téged is, még ha nem is akarja. NÉHA próbáljátok meg ismét, hátha közben változott.

Vagy próbáljátok eleve zuhany alatt (add oda neki).

És te is ritkábban... különben elbízza magát, és ő se fog igyekezni. De nem kell erőltetni, vagy veszekedni - csak mondd meg, hogy így gondolod.

2009. febr. 15. 01:11
 6/8 anonim ***** válasza:
32%

Beszélgessetek sokat a szexről. Egyre jobban le tudja küzdeni a gátlásait. Ha szóban nem is megy, mondjuk msn-en :)

Egyébként ha a péniszedtől undorodik, nem csak a spermától, akkor nem vagy könnyű helyzetben, mert aligha tudod rávenni majd...Ha erőlteted, akkor pláne nem. Tudakold meg, pontosan mi a baja az orális szexszel.

2009. febr. 15. 01:42
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

utólsó!

minek írsz véleményt, és tanácsot, amikor azt sem tudod, hogy miről van szó? vagy olvasd el rendesen a kérdést, vagy ne kommentálj!

2009. febr. 15. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Izgassa csak a csiklót, a hüvelyt nem kell,ott amúgy sncs annyiidegvágződés,én sem szeretem!Csak belülről!Egyébként ha az egyik fél angyon akar valamit,az a másikat visszahúzódásba készteti!

Én ezt tenném,nem szólnék egy szót se,de az adok-kapok megszűnik,én sem csinálnám neki!

HA önző,hogy elvárja akkor meg nem értem miért jó azneked,hogy tőled elvárja,de ő nem teszi!Ez egyáltalán nem normális dolog!

Vagy elfogadod így a helyzetet a többi jó tulajdonsága miatt,vagy szakítasz és keresel olyat,aki hozzád hasonló a szexben!!

2009. febr. 15. 12:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!