Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jó lesz a szex? Felnőtt nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lesz a szex? Felnőtt nő vagyok, túl egy házasságon. Most új partnerem van, várhatóan a hétvégén teljesedik be a szerelmünk. Csak épp nagyon félek:

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy kisebb és vékonyabb a mostani pasimnak a szerszáma, mint az előzőnek, akivel hosszú ideig szexuális kapcsolatom volt. Nem mellesleg szültem 3 elég nagy babát, és nedvesedős fajta vagyok. Nagyon tartok attól, hogy neki nem leszek elég jó. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mire számíthatok? Nagyon izgulok emiatt, pedig már nagyon szeretném a szexet vele. (Más már volt, csak konkrétan az aktus nem)

Előre is köszi

33/N

2011. febr. 22. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, a pasi élvezni fogja, ettől ne izgul :) Kétlem, hogy olyan tág lennél, vagy az övé olyan vékony. Amúgy ha nagyon aggódsz, hüvelytorna a megoldás :)
2011. febr. 22. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
ne aggódj, jó leszel
2011. febr. 22. 20:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Jaj, de aranyosak vagytok, a próféta szóljon belőletek. A hüvelytorna jó ötlet. Régen csináltam, csak elhanyagoltam :o(
2011. febr. 22. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod te utolsó iq betyár faxfej,hogy miatta történt a válás?! NORMÁLIS VAGY?! Remélem úgy kimoderálnak, mint a huzat, nem ez volt a kérdés!!!!!!!!!
2011. febr. 22. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:

jó leszel !

az utolsó válaszolónak pedig .. semmi értelme annak amit irt nem tudok kihozni belőle semmit hogy ezzel mit akart mondani ?!

csak gartulálni tudok az agyszintjéhez! (:

2011. febr. 22. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Azt megmondanad, hogy pontosan mit is jelent az a kicsi es vekony szerszam? Kb. mekkora?

Egyebkent valoszinuleg o is izgul, hogy eleg lesz-e neked, foleg ha meg is emlitetted neki, hogy az elozo parodnak nagyobb volt. Szerintem ne stresszeljetek, inkabb gyakoroljatok jo sokat!!:D Aztan majd kialakul!

Ha meg tenyleg gond van, kezdd el a Kegel-tornat!

Sok sikert es jo mulatast!:D

2011. febr. 22. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Bár én nem szültem, de volt egy pár pasim, különböző szerszámokkal és nem a méreten múlt, hogy jó volt-e vele vagy nem.
2011. febr. 22. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:

A kérdés az volt, hogy a pasinak jó lesz e. NA, ez dícséretes. Íme egy érett nő, így gondolkodik. :)A méret engem is érdekelne, és az, hogy magát az új párodat fusztrálja e a dolog?

üdv, 24/f

2011. febr. 22. 23:22
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát volt pár hozzászólás, amit nem nagyon értettem, de gondolom volt egy olyan válasz, ami nem illett ide, és törölték. Emiatt elvesztettem a fonalat. Minden esetre köszönöm, hogy megvédett aki megvédett. Nem miatta váltunk el, semmi köze nem volt a megcsaláshoz az egész sztorinak.

Nem kicsi és vékony :o) Nagyon tökéletes, átlag méret. Csak kisebb és vékonyabb, mint a volt férjemé. Ezért az aggodalom. Benne biztos nincs félsz emiatt, mert tökéletes (szerintem).

Nem mondtam neki, hogy mekkora volt az előző.

Köszönöm a válaszokat :o)

2011. febr. 23. 11:42
 10/10 oegallot ***** válasza:

Szerintem ne is mond neki, hogy a volt férjednek nagyobb volt.

Én majd' 100%-ra veszem, hogy jó lesz neki.

De magadat se hanyagold el és a hüvelytornát se.

Ha esetleg az utóbbi idöben kevesebb szexben volt részed, akkor alapban is szükebb lehetsz most.

Tehát hajrá!

2011. febr. 24. 14:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!