Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a szüzesség elveszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a szüzesség elvesztésétől "megnő" a mell?

Figyelt kérdés
Szerintem egy hatalmas baromság, de már annyi lány és fiú nézett hülyének, mert nem hiszem el, hogy gondoltam megkérdezem itt a GYIK-on is. Ez mégis mivel tudja nekem valaki megmagyarázni, mivel támasztja alá?
2011. febr. 22. 17:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet alátámasztani semmivel, mert ez nagy hülyeség.
2011. febr. 22. 17:49
 2/19 anonim ***** válasza:
Ez baromsag!:D
2011. febr. 22. 17:49
 3/19 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták még pár éve 20 éves ismerőseim IS, hogy azért, mert ettől beindulnak a hormonok... Igen, elég tudománytalan szerintem :D
2011. febr. 22. 17:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha közben teherbe esel, igaz lehet.
2011. febr. 22. 17:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is azt tapasztaltam h a hormonjaim helyre álltak azóta h elvesztettem, de a melled nem fog megnőni ettől. Se a feneked, se magasabb nem leszel se semmi. Genetikád ugyan az marad. Ugyh ne dőlj be ilyennek. Nem ettől függ h mennyit nő.
2011. febr. 22. 18:01
 6/19 anonim válasza:
Marhaság...Terhességkor nőhet meg, de még akkor se feltétlenül mindenkinél.
2011. febr. 22. 18:25
 7/19 anonim ***** válasza:

Nekem az elott se volt nagy es az utan se lett az:(

14,5L

2011. febr. 22. 18:32
 8/19 anonim ***** válasza:
Ez kamu.
2011. febr. 22. 18:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha velem veszted el.

Különben össze megy.

2011. febr. 22. 18:57
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Két eset lehetséges.

1: 14 évesen veszették el, és igen, utána elképzelhető, hogy nőtt a mellük.

2: A pasik ezzel a sz.r dumával akarják őket rávenni a szexre.

Esetleg egy igen halovány hármas, ha valaki nagyon durva fogamzásgátlót szed, először feszül a melle egy kicsit, aztán felszed pár kilót, tehát összességében nőt a cickó. :S

Van még az a kanduma, hogy ha lenyeled, akkor szebb lesz a bőröd/gyorsabban nő a hajad, illetve a legújabb, hogy anális szexnél a férfi hormon a véráramba kerülve női hormon lesz, és ettől nő a mell.

;)

A rendszeres nemi élet jó hatással van a hormonháztartásra, de az nem egy hónapban egyszer-jellegű "tiniszex", és egyáltalán nem fog nőni a mell.

Egyes sokat kettyintő hölgyek köreiben divat a jó nagy mell, az meg szimplán csak szilikon, bár az árának megkeresése szoros összefüggésben a szexxel, de gondolom az ismerőseid se erre gondoltak. ;D

2011. febr. 22. 18:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!