Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit kívánnátok a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit kívánnátok a barátnőtöktől? Mire vágynátok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 14:45
1 2 3
 21/25 IQnindzsa ***** válasza:

Az utolsó válaszadó hölgynek...

A perverzitás szó a társadalmi normák által nem tolerált szexuális szokásokra vonatkozik. Amennyiben egy pár ugyanazokat a dolgokat preferálja az együttléteiben (legyen szó bármiről is)... A szó : perverzitás, értelmét veszíti. Még akkor is ha a társadalom a feje tetejére áll.

(Ezt nem úgy értem mint ha rossz lenne az ,hogy a párod meg van elégedve szokásos szexel)

2011. márc. 10. 09:29
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért jó neked kötekedned, de szerintem érthetően írtam le, amit akartam, amit te fel is fogtál, csak a nagy unalmadba nem tudtál mivel foglalkozni és idejöttél osztani az észt...
2011. márc. 10. 09:48
 23/25 IQnindzsa ***** válasza:
Mindig osztom az észt. Születési hiba nálam ;). Amúgy a legkevésbé sem kötekedtem és tökéletesen elfogadom amit írtál. Sokkal inkább a 'perverzeket' védtem mivel úgy éreztem kissé lenézed őket és magam is az vagyok. Peace! :)
2011. márc. 10. 11:02
 24/25 anonim ***** válasza:

Egyesek nema földön éltek. Tükörbe már néztetek, önkritikát néha gyakoroltok?

Biztos úgy van, én lehiszem hogy sok az idióta csaj, meg vannak problémák, de hogy manapság, amilyen szar pasik vannak, és nem külsőre, vagy anyagiakra értem, hanem mentalitásra, életfelfogásra, meg úgy ámblokk, hát a hányinger kap el.

Tele van minden telhetetlen hülye kis kukikkal, és a nagy megfelelni vágyás okán, idióta r*banccal.

Az meg hogy mire vágynak a pasik, hát fel kell fedezni, bezsélgetni kell, meg kell ismerni a másikat, mert mindenki más, ugyanúgy az igényei.

De sztem ők is nyugodtan fektethetnének energiát, h mire vágyik egy nő, de hát mit olvashattuk, szarnak bele.

Na erről ennyit.

2011. márc. 10. 12:53
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem nézem én le a perverzeket, sőt! :)

Nekem jobb lenne, ha a párom az lenne... vagy, végül is az, mert tudom, hogy élvezi, amiket kitalálok és csináljuk is. Csak éppen ő nem mer megszólalni semmiért.

2011. márc. 10. 16:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!