Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi aki ugy is szereti csinálni, hogy egy plusz pasi néha-néha beszáll? Miért csak az tetszik a pasiknak, hogy csak lezbizünk?
én fiú vagyok, a 2 lány egy fiú felállás nekem nem jött be, mert b...ottul zavart, hogy mindkét csajt 100%ban ki akarnám elégíteni meg odafigyelni de ez nem lehetséges :(
két fiú egy lány felállás viszont oké mert ha látom hogy a lánynak nagyon jó akkor nekem is jó :):)
Hát az én véleményem a grouppenről az,hogy undorító dolog.
A másik meg,hogy szerintem addig örülj amíg a férfi nem örül hogy a másik is ott van...Vagy esetleg ha tetszik neked a homoszexualitás akkor nem szóltam.
Amúgy meg azért,mert szerintem kicsit csábítóbb,hogy 2 nő van veled,és nem 1 férfi,meg 1 nő. :]
"A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:02"
Nem feltétlenül kell a két fiúnak buzulni.xD
Szia!
Dark Prophet-el értek egyet, annyi kiegészítéssel, hogy nem csak én, hanem a feleségem is élvezné a két férfi kényeztetését. Biztos sokak számára hihetetlen, de ennek ellenére is imádjuk egymást. Számomra inkább a két férfi-egy nő, vagy a két pár felállás jönne be, mert úgy juthatna több örömhöz a párom. A fiúk nem nyúlnának egymáshoz. /persze a véletlen egymáshoz érés néha elkerülhetetlen :-)/
Én szeretem úgy csinálni, ha beszáll még egy pasi is.
Leginkább az vonzott benne, hogy a barátnömnek nagyon megtetszett egy olyan kép, ahol két farok volt punciban.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!