Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan pasi aki ugy is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi aki ugy is szereti csinálni, hogy egy plusz pasi néha-néha beszáll? Miért csak az tetszik a pasiknak, hogy csak lezbizünk?

Figyelt kérdés
Mert nö létemre voltam már növel,hogy minden pasi figyelmét felkeltsem,de nem igazán izgatott a csaj!(pedig a legjobb barátnöm volt)
2011. febr. 21. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:

én fiú vagyok, a 2 lány egy fiú felállás nekem nem jött be, mert b...ottul zavart, hogy mindkét csajt 100%ban ki akarnám elégíteni meg odafigyelni de ez nem lehetséges :(

két fiú egy lány felállás viszont oké mert ha látom hogy a lánynak nagyon jó akkor nekem is jó :):)

2011. febr. 21. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát az én véleményem a grouppenről az,hogy undorító dolog.

A másik meg,hogy szerintem addig örülj amíg a férfi nem örül hogy a másik is ott van...Vagy esetleg ha tetszik neked a homoszexualitás akkor nem szóltam.

Amúgy meg azért,mert szerintem kicsit csábítóbb,hogy 2 nő van veled,és nem 1 férfi,meg 1 nő. :]

2011. febr. 21. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen én benne vagyok abban az esetben, ha utána meg lányt veszünk be harmadiknak. (Amúgy akartam neked privátot írni csak sajnos nem lehet)
2011. febr. 21. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2:1 felállást csak érzelemmentesen lehet csinálni. Vagy már nagyon régen együtt lévő párok esetén. (pl. 10év együttélés)
2011. febr. 22. 00:52
 5/8 PeRTa :) ***** válasza:

"A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:02"

Nem feltétlenül kell a két fiúnak buzulni.xD

2011. febr. 22. 18:46
 6/8 Dark Prophet ***** válasza:
Hat en nem nyulnek egy masik himhez:D De ugy oszinten marhara izgatonak talalnam a latvanyt ahogy szopas kozben a parom pumpalva van, vagy epp forditva:) En elveznem, attol fuggetlenul h nagyon szeretem es vilagert nem adnam semmiert. O is szeret engem es ez szerinetm egy erdekes szexualis jatek lenne:)
2011. febr. 23. 03:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Dark Prophet-el értek egyet, annyi kiegészítéssel, hogy nem csak én, hanem a feleségem is élvezné a két férfi kényeztetését. Biztos sokak számára hihetetlen, de ennek ellenére is imádjuk egymást. Számomra inkább a két férfi-egy nő, vagy a két pár felállás jönne be, mert úgy juthatna több örömhöz a párom. A fiúk nem nyúlnának egymáshoz. /persze a véletlen egymáshoz érés néha elkerülhetetlen :-)/

2011. febr. 23. 10:03
 8/8 oegallot ***** válasza:

Én szeretem úgy csinálni, ha beszáll még egy pasi is.

Leginkább az vonzott benne, hogy a barátnömnek nagyon megtetszett egy olyan kép, ahol két farok volt punciban.

2011. febr. 24. 16:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!