Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkaptam? El lehet kapni valami fertözést, ha a barátnömnek herpesze van, és orálisan elégit ki? És még hüvelyi behatolás is történik!
Mindkettőtöknek írom: simán elkaphatod, és a nemi szerveden igazán meggyőző érzés lesz. De nem kötelező, csak nagyon valószínű.
És persze neki is visszaadhatod majd.
Ha a hólyag közben kilyukad, akkor 98%, hogy azonnal elkapod.
Ha nem lyukad ki, akkor mondjuk 70%
Ezt hívják természetes evolúciónak. Gratulálok!
De azt ne reméld, hogy Darwin-díjat is kapsz: ahhoz azért valami komolyabb kellene.
igen viszkedni fog meg égni ott lent mennyé el urologushoz vagy a nemi gondozointézetbe
istenem hogy lehet így írni
Az egy dolog, hogy viszketni fog, meg égni.
De soha többé az életedben nem szabadulsz meg tőle - és amennyi eszed van, terjeszteni is fogod. Csengőt kéne a nyakadba akasztani, mint a középkorban. Csak a lepra gyógyítható - ez meg nem.
hu ez elég nagy butaság volt..nem is értem hogy lehettetek ennyire felelőtlenek:S bár nekem még soha nem volt hála istennek, de nekem aftám van sokszer(az olyasmi mint a herpesz csak belül van a szájban) , a barátom nem hajlamos rá sose volt neki..és egyszer kijött a p*uncimon is mert ott is nyálkahártya van mint a számban...és nagyon nagyon fájt...aztán sikerült hüvelygombát is kapnom...de szerencsére kikezelték...valőszinű abarátom ny*aláson át vitte le odaxD ugy azóta nincs se csók se nyalás neh gond legyen:S
mostmár te is megtanulodXD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!