Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan hatás amivel el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hatás amivel el lehet érni hogy olyan érzés legyen mint h kinyalnának? Vagy milyen az? Irjatok sexy sztorikat mi történt hogy csináltátok kélek

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 17:53
 1/4 acel ***** válasza:

Az a gyanúm hogy nem nagyon múltál el még 18...

Van amivel el lehet érni ugyanazt az érzést, engedd el a fantáziád és rájössz, am primitív példa : kutya. De bármely szexshopban (neten nézegess mert az igaziba nem engednek be) találsz olyan "eszközöket" ami alkalmas hasonló érzést kelteni. Ill ha meg akarod tapasztalni, adj fel egy hirdetést, hogy "nyalásért szopok".

Fiatalok ... :)

2011. febr. 21. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha kinyalnak, az egészen olyan, mintha "kinyalnának". :)
2011. febr. 21. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha szétteszed a lábad nekem én emg elédtérdelek az pont olyan.:D

Amúgy tényleg nézelődj sexshopban...!

2011. febr. 21. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia Gyuri vagyok! Ez egy szexhirdetééés? :-D

Ha igen, akkor írj! Ha szimpatikus vagy, lehet, hogy lehet róla szó, amíg most nincs barátnőm

2011. febr. 22. 10:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!