Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fájt az első anál szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájt az első anál szex?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam a csajommal.Azt mondta, hogy kicsit furcsa volt és jobban fájt mint a másik "lyuk" és nem is élvezte annyira.
2011. febr. 21. 17:59
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem, de a lánynak egy kicsit.
2011. febr. 21. 17:59
 3/15 anonim válasza:
100%
Hát nemvolt kellemes 64/F
2011. febr. 21. 18:22
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Lány vagyok,és én kipróbáltam. Iszonyatosan fájdalmas,majdnem elsírtam magam közben,pedig rengeteg síkosítót használtunk,és tágítás is megvolt előtte.Plusz beöntést is csináltam. KI NE PRÓBÁLD én azt mondom. Nekem még egy jó kis aranyerem is lett tőle,pedig a pasi óvatos volt.Az együttlét után többször is akarta csinálni,aztán megelégeltem,hogy mindig ezzel nyaggat,és kidobtam a p**csába:D debilek az ilyen férfiak.
2011. febr. 21. 18:23
 5/15 anonim ***** válasza:
AZ első anál nagyon fájt,jobban mint az első rendes szex, azóta már nem rossz,de tudnék nélküle élni.
2011. febr. 21. 18:28
 6/15 anonim ***** válasza:
42%

18:23-nak: úgy látszik, neked nem jött be, ráadásul lehet, hogy az az óvatos fiú mégsem volt annyira óvatos, vagy csak te görcsöltél rá. Mert az költői túlzás, hogy azért ez megfelelően kivitelezve iszonyatosan fájdalmas lenne. Nem az. Bár tény, valakinek bejön, valakinek nem. De ne adj másnak ilyen tanácsot, hogy ki ne próbálja. Az ő dolga, majd ő eldönti, érdekli-e vagy sem.

Amúgy én lány vagyok, és bár a párom hozta szóba anno többször, de végül én volt az, akiben győzött a kíváncsiság. Kipróbáltuk, és nem volt olyan veszedelmes. Az első nem fájt annyira például, mint az egyik többedik alkalommal történő. Viszont azóta rájöttem, hogy ez akkor van, ha hiába akarom én ésszel, de nem vagyok lelkileg ráhangolódva. Én szeretem, és izgalmas néha-néha ezzel fűszerezni a szexuális életünket. Ráadásul a párom az átlagnál jobban el van "odalent" eresztve, de még így sem volt semmi komoly panaszom; sem a bélműködésemmel, sem aranyérrel, sem sérüléssel, semmivel. Szerintem ha valaki tényleg nem akarja igazán, na akkor vannak a borzalmas fájdalmak, meg sérülések. Ez sokszor nem is tudatos, mármint az, hogy az illető nem akarja, de tapasztalataim alapján ha lelkileg rá van az ember hangolódva és akarja, akkor gond nem lehet.

2011. febr. 21. 18:46
 7/15 anonim ***** válasza:
34%
Mi szép fokozatosan csináltunk szóval az első pár alkalommal csak ujjazás volt síkosítóval, aztán később tette csak be teljesen és akkor is nagyon lassan és óvatosan. Így nem fájt és egy idő után elkezdtem én is élvezni a dolgot :)
2011. febr. 21. 19:11
 8/15 anonim ***** válasza:
27%
Nekem a legelső alkalom nagyon fájt. Sikosító nem volt és semmi előkészület. Utána még hagytam, mert szerettem az akkori barátom én meg 15 éves lány voltam. Pár alkalom és valahogy hozzászoktam imádtam és én kértem, hogy legyen úgy.
2011. febr. 21. 19:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam a barátnőmmel. Picit fájt neki. de lassan kellett csin és ment xD Jóoldala XD legalább már nics székrekedése XD
2011. febr. 22. 20:11
 10/15 anonim ***** válasza:
El lehet így élvezni?
2011. febr. 23. 20:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!