Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A muszlim vallasu ferfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A muszlim vallasu ferfiak valoban nem elegithetnek ki egy not oralisan? Ha ez valoban igy van, akkor miert nem?

Figyelt kérdés
A pakisztani baratom nem hajlando oralisan kielegiteni es azzal mentegetozik, hogy a vallasa tiltja..
2011. febr. 21. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
De te gondolom kielégíted őt...nem?
2011. febr. 21. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt elolvashatod, hogy az orális szex ELFOGADOTT az iszlám vallásban, mind női, mind férfi részről.

2011. febr. 21. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem inkább büdi a nunid
2011. febr. 21. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Az iszlám vallás alapvetően két dolgot tilt egy heteroszexuális kapcsolatban: a menstruáció alatti szexet és az anális szexet. Az orális szex sehol sem szerepel az explicite tiltottak között, és így a legtöbb vallásértelmező szerint megengedett.
2011. febr. 21. 19:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitsegeteket, eme szamomra igen nagy dilemma megoldasaban. A kozetett link, illetve a valaszok igen hasznosnak bizonyultak szamomra, ugyanis elozoleg nem volt tudomasom arrol, h az analis szex, illetve a menstruacios idoszak alatt torteno szex haram, vagyis tiltott. A havi verzesemkor soha nem szeretkezunk, azonban a parom nagyon szereti az analis szexet..ami ugyebar szinten haram. En kielegitem ot oralisan, ezert is volt bosszanto szamomra, hogy ez az o reszerol nem kolcsonos. Es bar ertekelem ama kedves felhasznalo humorat, aki a szemelyes higeniamat vonta ketsegbe, biztosithatom ot, h egyaltalan nem errol van szo:P
2011. febr. 22. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Szóval most kiderült, hogy egy kis kamázógép.

Most mi lesz? Mármint, hogy most megtudtad, változtat ez valamin is nálad?

mert én eléggé kiábrándulnék, hiszen hazudott egy számára állítólag szent dologban, a hitében, csak azért, mert neki így jó volt, csak magát helyezte előtérbe, hogy te mit szeretnél, mire vágysz, az másodlagos. Az élet más területén vajon milyen ember lehet...

2011. febr. 22. 19:00
 7/8 A kérdező kommentje:
O meg mindig eroskodik azt illetoen, hogy neki van igaza..hmm tipikus ugyved:P Amugy idonkent rajta kapom kis fullenteseken, de ettol most nem omlik ossze bennem egy vilag, mert mindig idoben haza jon a munkabol, nem maradozik ki, nem iszik, minden szabadidejet igyekszik velem tolteni es ugy banik velem mint egy hercegnovel es hat ez a legfontosabb! Bar mondtam neki: ha en nem kapom meg amire vagyom, akkor o sem fogja,,es hat a parom nagyon szereti ha oralisan kenyeztetem, ugyhogy elobb vagy utobb majd beadja a derekat:)
2011. febr. 22. 23:16
 8/8 oegallot ***** válasza:
Van egy nöismerösöm, akivel viszonyom volt és bosszúból egy török lett az "utódom". Majd azóta már a harmadik töröknél tart és azt mondja, hogy kinyalják.
2011. febr. 24. 16:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!