Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy férfi megkap otthon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi megkap otthon mindent az ágyban is, meg amugy is, akkor az nem fog sohasem fére lépni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Szerintem az nem elég a férfinak, ha otthon megkap mindent, mert valamikor úgy is vágyni fog arra, hogy mással is kipróbálhassa. Mondjuk egy jóval fiatalabbal vagy egy jóval oregebbel. A kísértés még akkor is kísértés marad, ha igazán szeret téged!
2009. febr. 14. 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
nem feltétlen igaz, de tény, hogy lecsökkennek az esélyek a megcsalásra.
2009. febr. 14. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát,szerintem az ha mindent megkap nem zárja ki a megcsalást!Sajnos mindenki vágyik az újdonságra,úgyhogy még így is megvan rá az esély hogy félrelépjen egy férvi vagy akár egy nő.Sajnos...
2009. febr. 14. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Én férfi vagyok és még nem csaltam meg a z asszonyt !!
2009. febr. 14. 15:49
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
15 49 ja és én megkapok mindent , néha még sokat is szoval néha elegem van is a szexböl !!
2009. febr. 14. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem lép félre, amíg szerelmes (szeret). Ez mind a férfiakra, mind a nőkre igaz.

Az, hogy "mindent" megkap, nem zárja ki teljesen a félrelépést, szerintem a kulcsszó az igazi szeretet (szerelem).

2009. febr. 14. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy könyvben egyszer azt olvastam, hogy sok férfi van, akik ha mindent megkapnak a feleségtől/barátnőtől az élet minden területén, pont azért lépnek félre, mert a nő átvette az anya szerepét, anyu meg úgyis megbocsát. Nem tudom mennyi igaz ebből, és biztos nem minden férfire igaz, szerintem embere válogatja.
2009. febr. 14. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

ha a dolog fizikai részét nézem, h jól ki van elégítve a férfi, akkor napközben sem rakoncátlankodik annyit a farka, és kibírja hazáig, míg a zasszony rácuppan

de ha a lelki oldalát nézem, korántsem biztos h a kíváncsiség, az új élmény, és új hatások élvezete miatt, nem lép fére, sőt, mi van ha otthon megy a kufirc minden oké, de kevés a szeretet, újra szerelmes akar lenni és otthon már ez nincs, hát könnyen szerelembe esik az új helyes kezdő titkárnőbe

na most ilyen alapon hagyni kéne az egész párkapcsolatosdit és elmenni tibetbe papnak

nem kell túlizélni a dolgot

2009. febr. 14. 18:44
 9/10 A kérdező kommentje:
A tikárnöjébe?Az érdekes lenne nagyon!
2009. febr. 14. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
23 év házasság után, még nem csaltam meg a nejemet! Ja, itthon mindent megkapok! Csajok! Érdemes tehát próbálkozni, hátha összejön!!!
2009. febr. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!