Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy más szemtanúja volt a szeretkezéseteknek, pettingeléseteknek vagy maszturbálásotoknak?

Figyelt kérdés
Hogy történt? Kort és nemet is írjatok légyszíves!
2011. febr. 21. 17:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A halak néztek az üveg mögül. Szóhoz sem jutottak, csak tátogni bírtak, olyat láttak.
2011. febr. 21. 17:16
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Jelen. A párom földszinten lakik...én meg szeretem a szabadban csinálni. Ezért mondtam neki, hogy húzzuk el a függönyt. Nappal volt, és kutyapózban csináltuk. Az ablakpárkányba kapaszkodva, nagy akcióba vettem észre, hogy a szomszéd néni éppen gazol az ablak alatt. Meglátott, ennyi. Azóta csendesebben köszönök neki. De ő annál hangosabban. Kiértiezt..
2011. febr. 21. 17:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. És hiába mondtam neki, hogy nekem higgyen, ne a szemének, beadta a válópert.
2011. febr. 21. 17:19
 4/17 biohazardxxx ***** válasza:
100%
Nálunk Dezső a macska nézte végig... :D
2011. febr. 21. 17:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Párszor voltunk swingerklubban, ott egymás mellett dugnak a párok. Van, aki cserél is, mi nem.
2011. febr. 21. 19:09
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen. A párom fia ránknyitott egyszer szex közben.

Megkérdezte amit akart, aztán kiment, mint ha mi sem történt volna. Persze nekem utána már nem ment.

2011. febr. 21. 20:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen. Exem anyja az a tipikus undok anyós volt, és rettegett hogy elveszem tőle az ő ici-pici kisfiát (és többé nem tudja lehúzni pénzzel...), és ránknyitott egyszer. Majd még egyszer. Ezután szóltam exemnek, hogy csináljon valamit, mert az egyszeri ránknyitás kínos, de talán véletlen, a másodszori már nem, plusz lehetne kopogni, ha csukva az ajtó. Majd harmadszor is ránknyitott és a hesszer k#rvája még csak nem is zavartatta magát, hanem mondta a magáét, hogy rossz a net stb stb. Na többet nem mentem át hozzájuk. 20/L
2011. febr. 22. 14:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

hát masztizni a párom látott :D

szexelni meg ki tudja...térfigyelő kamerák lehet :P

2011. febr. 22. 17:16
 9/17 Dark Prophet ***** válasza:
80%
En mar csinaltam lannyal ejjel parkban, erdoben, ejjel garazs tetejen egy szuk varosnegyedben, strandon oltozoben, viz alatt, a mostani paromra meg egyszer rajott a csintalansag s olombe ult egy kevesbe telitett klubban, nadragomba nyult, es polom lelple alatt kiverte nekem, s elvezte ahogy aggodtam korbe korbe h jon-e valaki:P Egyszer garazsok mogott ejjel kenyeztetett terden szajjal, es egy reszeg mellettunk 2 meterre tantorgott haza, megnezett minket, parom meg vigyorgott egyet, s csinalta tovabb. En bennem megvan az exhibicionista, kifejezetten elvezem az ilyen helyzeteket. A vagyam az h egyszer megvetkoztessem kicsit a parom ugy h mas fiuk kivanjak de csak en kaphassam meg:P
2011. febr. 23. 03:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Egy másik párral szeretkeztünk egy ágyban! Nagyon izgalmas volt! Ők 20-32, mi 40-42 évesen tettük meg! :-)
2011. febr. 23. 11:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!