Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A sok évig tartó ugyanolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok évig tartó ugyanolyan fajta maszturbálás kialakíthatja azt, hogy fiúval nem tudok elélvezni? ( több részlet lent )

Figyelt kérdés
Kb 6-7 éve ugyanúgy maszturbálok,csikló izgatással...most hogy voltam,vagyok fiúval,nem sikerült elmennem...ráadásul,amikor érzem,hogy esetleg mégiscsak közelednék az orgazmushoz akkor anyira elkezdek szorítani,hogy a fiúnak igencsak kellemetlen...teendő ? megoldás ? amúgy a sima csiklóingerlés helyett mostanában próbálgattam ,hogy feldugtam 1-2 dologot,így már sikerült elmennem,bár ehez is sok idő kellett,hogy sikerüljön...
2011. febr. 21. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát az szép kérdés. Én fiú vagyok, de a kérdésem ugyanez. Túl sok önkielégítés után lehetek még képes rá, hogy lány is kielégítsen, vagy csak a kezem?

Tudom nem a kérdésre válaszolok, meg nem is új kérdésként teszem fel. Csak kicsit ki vagyok akadva, és pont ezen, csak a kérdező az ellenkező nem tagja.

De válaszolva a kérdésre: Reménykedek benne, hogy mindkét nem oldalán lehetséges!

2011. febr. 21. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nektek közösen kellene "kísérletezni"... :)
2011. febr. 21. 16:50
 3/7 acel ***** válasza:
Biztosan el lehet érni azt hogy ne csak magad(tok)nak sikerüljön! Az lehet hogy sokáig fog tartani még "visszaszoksz" arra hogy más kényeztet, de én tapasztalatból mondom hogy nem kizárt, csak más ingerek érnek. Exemet én is nehezen elégítettem ki újjal de orálisan már simán ment. 22f
2011. febr. 21. 16:56
 4/7 acel ***** válasza:

Helmet mint mindig egyet kell értsek :)

DE tényleg srácok itt a lehetőség! :) sok sikert!

2011. febr. 21. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy kialakítaná. Ha elkezded szorítani, attól meg csak jobb lesz a fiúnak.
2011. febr. 21. 17:01
 6/7 anonim válasza:
Én is masztizom de ugyan olyan jó a szex is bár néha én sem megyek el...
2011. febr. 21. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
RadicalEnemy: Szerintem ebben nincs igazad. A női orgazmus más, mint a férfié. Férfinál ilyen, hogy túl sok maszturbáció valóban nem létezik, és nem okozhat semmilyen problémát. De a férfiaknak az elélvezéssel úgy egyáltalán nem szokott lenni gondjuk szex közben, míg a nők egy igen jelentős része küzd azzal, hogy bármennyire kívánja a szexet, az orgazmusig nem tud eljutni.
2011. febr. 22. 03:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!