Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy találhatnám meg a G-pontot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnám meg a G-pontot?

Figyelt kérdés

Most kezdtem maszturbálni. Az ujjammal próbálom tapogatni magamat belülről, de nem találom...

Mindenhol ugyan olyan érzés, ha hozzá nyúlok. Vagyis van egy olyan rész ahol olyan érzek, mintha pisilnem kéne O.o

Az micsoda? És hol van a G-pont?

Köszi!

2011. febr. 21. 15:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2011. febr. 21. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Az az! A pisilős érzés! Ha erősen stimulálod ott, egy idő után átfog menni orgazmusba! Hajrá! :)
2011. febr. 21. 15:07
 3/11 anonim ***** válasza:
A hüvelyedben olyan 3-4 centire, a hasad felőli oldalon.
2011. febr. 21. 15:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Mielőtt folytatod a keresgélést, töröld meg a billentyűzetet! ;)
2011. febr. 21. 15:11
 5/11 A kérdező kommentje:

elsőnek: Már láttam a kérdést, és meg is próbáltam megkeresni, csak nem ment :)

Másodiknak: Igazán? :O Akkor az remek :)

De kb. mennyi ideig tart a pisilő érzésből, az orgazmusig vezető út? :D

2011. febr. 21. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:

De cuki :D

Akkor most félkézzel fogsz vissza írni? Amúgy az az igazi, ha nem csak úgy ujjazod magad, hanem valami (vagy valaki) beindítja a fantáziádat is :P

16/f

2011. febr. 21. 15:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Hú, ez emberfüggő, nem tudok időt mondani neked.

De élvezd, hogy ott stimulálod, két ujjal többet fogsz érezni és kissé hívogató mozdulatokat tegyél. Mintha valakit hívni akarnál, hogy menjen oda hozzád. :D

Sok sikert! :P

2011. febr. 21. 15:42
 8/11 anonim ***** válasza:
az az a pont amikor a pisilős érzésed van hát ameddig birod addig csináld majd csak elmész úgy is:)
2011. febr. 21. 16:09
 9/11 A kérdező kommentje:

köszi!

De egy kicsit hülyén írtam le valamit... xD

Nem konkrétan most maszturbálok. Azt úgy értettem, hogy pár napja kezdtem el... x)

Megnyugtatok mindenkit, most nem csinálom! :D

2011. febr. 21. 16:25
 10/11 Dark Prophet ***** válasza:
Az a bog a hasad feloli oldalon. Benyulsz a puncidba es az ujjad hegyevel elered azt a kemeny bogot. Na az a G-pontod. Sajnos baratnom meg mindig irtozik a G-pontos orgazmustol, fel h bepisil:(
2011. febr. 23. 03:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!