Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ajánlana valaki olyan (akár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlana valaki olyan (akár művész-) filmeket amiben mutatnak kendőzetlen nemi szerveket? Részletek-->

Figyelt kérdés
Szóval olyan filmekre lenne szükségem amiben mutatnak dolgokat, és most nem a szokásos cicivillantásra gondolok, hanem mondjuk farok vagy suna... Tudom megszokott duma hogy dolgozathoz kell, de tényleg egy esszét készülök írni a média szexuális hatásairól. Egy filmet már ajánlottak: A Szex És Lucia, de várnék még további ajánlatokat! 20L
2011. febr. 21. 14:39
 1/8 Tömés ***** válasza:
Van egy 2010-es sorozat, a came Spartacus, abban mutatják, mondjuk nem pórnó jelleggel, de lehet látni a f@sztot, meg minden.:D
2011. febr. 21. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ajánlom Pasolini és Fassbinder életművét.
2011. febr. 21. 14:44
 3/8 anonim válasza:
Vágyak forradalma, Betty Blue, A felolvasó, True Blood(sorozat)
2011. febr. 21. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:

hali ha eszéhez kell akkor még 1kis bevezetőt is találtam:

[link]

Amilyen filmeket te keresel az nem szex hanem erotikus filmek.Azthiszem esténként a moovies 24 en adnak ilyeneket.

Sikeres eszét kívánok!

2011. febr. 21. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Zongoraleckében úgy emlékszem, volt ilyen. Az Éhség jut még eszembe, elég markáns leszbikus jelent van benne.

A Szex és Lúcia überszar. Úgy ábrázolja az igazi férfit,hogy megpofozza a feleséget,mire az a nyakába ugrik és megdugatja vele magát? HAgyjanak már, háyningert keltő!

De érdekes egyébként, hogy széttárt láb, álló farok az igényesebb filmekben nem szokott lenni, pedig a művésziség nem feltétlenül szemérem kérdése szerintem.

Ahol mutatnak mindent, az egyben nőalázó trash.

2011. febr. 21. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
9 Songs
2011. febr. 21. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Bernardo Bertolucci: Almodozok (lehet benne latni Michael Pitt peniszet es Eva Green nemi szervet is)

Jane Campion: Zongoralecke (Harvey Keitel himvesszoje lathato benne egy pillanatra)

Paul Thomas Anderson: Boogie Nights (a film utolso jeleneteben Mark Wahlberg egy az egyben a kameraba - es igy a nezo kepebe - logatja ferfiassagat)

Danny Boyle: Trainspotting (Ewan McGregor villantja meg buszkeseget egy ropke pillanatra)

Vincent Gallo: The Brown Bunny (eleg nagy port kavart annak idejen a filmnek azon jelenete, amiben Chloe Sevigny oralisan kenyezteti Vincent Gallo merev himtagjat)

Hirtelen ezek jutottak az eszembe, de Bernardo Bertolucci es Pier Paolo Pasolini filmjei kozott is kutakodj meg egy kicsit, illetve ha jol emlekszem Kubrick Tagra zart szemek-jeben is lathato fedetlen nemi szerv, de ebben nem vagyok biztos. Aztan eszembe jut hirtelen a Shortbus es a Ken Park cimu film, melyeknek szinten temaja a szexualitas, de nem tudom, hogy mutatnak-e benne nemi szerveket, ezeket a filmeket nem lattam.

Szerintem nezz korul meg az azsiai filmmuveszetben is, mert ott teljesen mashogy viszonyulnak az erotika es szexualitas kerdesehez es muveszi abrazolasahoz, sokkal nyiltabban mutatnak ilyen jellegu jeleneteket a filmekben, mint a nyugati, vagy europai filmkeszitesben!

2011. febr. 21. 15:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat és a segítséget!
2011. febr. 21. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!