Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az perverz ha egy bevásárlóköz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az perverz ha egy bevásárlóközpontban egy fotelben szeretkezünk este 7kor?

Figyelt kérdés
A párom és én már nem bírtuk tovább, így a legközelebbi bevásárlóközpontban kötöttünk ki. Perverzek vagyunk? Mi nem érezzük annak magunkat! Jobb lett volna az utcán?
2011. febr. 21. 14:32
 1/10 anonim válasza:
48%
Szerintem nem perverz! :D
2011. febr. 21. 14:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Tudod szokás mondani, hogy a perverzség nem bűn :D Ha mondjuk mindenki olyan felfogású lenne mint ÉN, akk azt mondanám, hogy nem, de mivel ez nem így van, ezért sztem sokan rossz szemmel néznék. Kül meg attól függ, hogy milyen szintű a szeretkezésetek? Letépkedtétek már egymás ruháit is? Mert ha csak sima szeretkezés, akk az nem nagy dolog, bár is szerintem. (F)
2011. febr. 21. 14:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Elnézést. Kihagytuk azt, hogy ez már megtörtént :)
2011. febr. 21. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Legalább sokan látták?
2011. febr. 21. 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
A perverzitás milyenségi jelző és nem helyhatározó. Egyébként nem hiszem el, hogy nem lehet hazáig kibírni. A kakit sem teszed ki a kikában a kanapéra, pedig az azért nagyobb inger, mint a szex.
2011. febr. 21. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondod. És nem vett észre senki? Biztonsági őr nem zavart ki titeket? Nagyon gyanús, hogy igaz-e. Felvették kamerára, aztán perelhetnek is titeket akár.

Ez meg amúgy is közszemérem sértés. Nem bírtátok ki hazáig? Vagy csináltátok volna a Wc-ben...

2011. febr. 21. 15:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Ismét a 2. válaszoló vagyok. Most jut eszembe, ezzel együtt van a reklám helye is, azt mutattátok meg, hogy mennyire jó abban a fotelben szeretkezni ;-)
2011. febr. 21. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem inkább paraszt dolog. Egyáltalán nem vagytok tekintettel a többi emberre. Nem tudom mit szólnál, ha egyszer sétálgatnál a 7-10 éves kisgyerekeddel, és egy párocska ott dugna vhol előttetek. A szex rátok tartozik, nem a többi emberre.
2011. febr. 21. 15:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük a válaszokat mindenkinek!
2011. febr. 21. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Miért lenne az? Csak mert néhány ember túl prűd?

2011. febr. 21. 20:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!