Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha aranyerem van de nemszeretn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha aranyerem van de nemszeretnék lemondani az anális szexről, akkor gondolom előtte ki kell kezelnem. Ki lehet egyáltalán? És ha igen mivel, orvos nélkül?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
orvos tudja, kifagyasztják vagy műtik, egyiket sem tudod házilag megcsinálni :P:P
2011. febr. 21. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
11%

"nemszeretnék lemondani az anális szexről"

Pár év múlva a pelenkázásodról se mondj le! -.-"

2011. febr. 21. 12:46
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
kedves utolsó válaszoló! az emberek nem véletlen kérdezik meg itt hogy mit csináljanak,vagy mi miért van. de ha te itt bunkózol akkor egy idő után senki sem fog új válaszokat irni és nem lesz kivele bunkózni...-.-
2011. febr. 21. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
senki sem fog új kérdéseket irni
2011. febr. 21. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Pedig le kell mondanod róla - feltéve ha te vagy elöl
2011. febr. 21. 12:51
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 12:49-es!

Nem bunkóztam, csak az igazat írtam le. Ha fáj az igazság, akkor nem kell olvasnod! :)

2011. febr. 21. 13:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Tehát műtétnek kellene alávetnem magam ahhoz h élvezni tudjam, máskülönben nem fog menni? :( A párom szeretné, s bár aztmondta nem erőlteti én szeretnék neki mindent megadni,de így nem tudok..
2011. febr. 21. 13:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Még annyit, h akkor a gyógyszertárban kapható kenőcsök meg nemtudom mik vannak még, mire jók...?
2011. febr. 21. 13:25
 9/11 Bányai Károly ***** válasza:
100%

Azok főleg fájdalomcsillapításra, meg csökkentik a gyulladást. Alapesetben nem sokat érnek, bár némelyik javít a helyzeten, de amíg meg van az aranyér, nem szabad anállal játszani, mert komoly bajok lehetnek belőle.

Szerintem műttesd meg mihamarabb. Rutinműtét. Aztán, ha teljesen begyógyult, lehet óvatosan újrakezdeni. Mindenesetre az életmód nagyon befolyásolja, hogy kiújul-e.

2011. febr. 21. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:
A saját egészségeddel játszol, ha ennyire nem érdekel csináljad nyugodtan aranyérrel is azért mert a drága párodnak ez a legfontosabb, őt nem érdekli a te egészséged? Nehogy már anál nélkül ne tudjatok élni és ezen múljon a kapcsolatotok....
2011. febr. 21. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!