Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért áll fel a hímvesszőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért áll fel a hímvesszőm minden reggel?

Figyelt kérdés
Én 12 éves vagyok és ne tom miért!!felvilágosítva fel vagyok csak azt nem tudom miért áll fel!!
2007. jún. 4. 17:44
 1/6 anonim válasza:
100%
Ez egy teljesen termésteses folyamat a merevedés köüvetkezménye.
2007. jún. 4. 22:29
 2/6 anonim válasza:
100%

Hát az tuti, hogy természetes, de a merevedés és az hogy áll a hímvessződ egy és ugyan az.

Ez a hormonoktól van, ami ilyen korban elárasztja a szervezetet és tombol, mint az állat...

Ne lepődj meg ez máskor - pl. nap közben -is előfordulhat, de ez nem szégyelni való!!! Idővel elmúlik..

Csak türelem.

2007. jún. 6. 14:14
 3/6 anonim válasza:
100%
Nem a hormonoktól van, hanem mert alvás közben elernyednek az izmok, kitágulnak az erek, a vér odaáramlik, és az eredményt tudod. Ez teljesen természetes, és nem csak 12 éves korban, hanem később is!!!
2007. aug. 26. 02:34
 4/6 anonim válasza:
100%
Teljesen normális én például 15 leszek és minden reggel úgy kelek ,hogy áll az "őrmester" de volt már olyan is ,hogy suliba óra közben állt fel szal ez teljesen normális nyugi;)csak az a gázos ha kihívnak felelni és pont akkor áll az elég gázos tud lenni ha észre is veszik...
2011. máj. 14. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi normális!
2016. dec. 8. 02:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez normális
2020. dec. 28. 19:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!