Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Istent miért ábrázolják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Istent miért ábrázolják férfiként? A szexualitás miatt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 00:46
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ha Jézus maga egy kézzel fogható létező személy volt, az egész biztos, hogy jó üzleti értékkel bíró zsidó volt, aki mások gyengeségét kihasználva bebolondította a népet és elhitette velük, hogy Ő mekkora ász. A zsidó papok ezt nem nézték jó szemmel, mert elvette tőlük a kizsigerelés lehetőségét, féltek, hogy az emberek átpártolnak egy személyre és az ő közösségük éhen hal.

Ezért Jézust el kellett tenni láb alól.

A teremtésről.

Istenben akkor hinnék, ha már pacsiztam volna vele legalább egyszer.

Igaz, és most az én teóriám jön, ami sokkal hihetőbb számomra, de hadd legyen az én véleményem, persze mindenki másba hisz, hogy a földre, mint tenyész lények lettünk idetelepítve.

Sok olyan kövület, ásványi anyag van a földben, ami az űrben és más bolygókon is megtalálható, tehát egy bolygókitörés esetén itt letelepedett mikrobákból lettek a fák, a növényzet.

Az ember maga, mint kellék lett ide telepítve, hogy a fajunk mennyire életképes, úgymond kísérleti egerekként

funkcionálunk mi itt.

Én ezt vallom, ebben hiszek.

Azt azért senki nem fogja elhitetni velem, hogy a tengerből lett kis vacak egysejtűekből lettünk, majd kijöttünk a szárazföldre, felmásztunk a fára, majd lejöttünk, kiegyenesedtünk, és megszülettek az Einsten félék.

Na neeeeeeeeeeeee.

2011. febr. 22. 11:13
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!