Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a baj velem? Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az a gáz , hogy szexelünk a barátnőmmel és nemtudom , hogy mikor megy el :( szóval úgy veszem észre ha erősen magához húz vagy ha rosszul esik neki az érintés .
2011. febr. 21. 00:38
 1/9 anonim ***** válasza:

ha már rosszul esik neki az érintés, akk már elment vlsz...közvetlen utána én is így vok.

sztem akkor megy el, mikor közel húz téged.

20/L

2011. febr. 21. 00:48
 2/9 A kérdező kommentje:
hát tudom hogy akkor megy el . de, az a baj , hoyg csak abból tudom meg:S
2011. febr. 21. 01:06
 3/9 anonim ***** válasza:
ez miért baj?:D megtudod, az a lényeg :D ...utána csak öleld meg, adj neki puszit, más "teendőd" nincs. :)
2011. febr. 21. 01:09
 4/9 anonim ***** válasza:
kérd meg hogy szóljon ha közel jár. ennyi ;D
2011. febr. 21. 01:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy el sem megy?
2011. febr. 21. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Nemrég olvastam, hogy amikor a nőnek orgazmusa van, utána piros karika jelenik meg az arca 2 oldalán. De nem úgy mint anikor melege van és kifáradt a testgyakorlásba, hanem mint amikor elpirul, de mégsem az egész feje vörösödik el. Na azóta én direkt módon ellenőrzöm szex után a tükörben márcsak kiváncsiságból és tényleg mindig ott vannak.:)

Azon kívűl tényleg onnan tudhatod, hogy érzékennyé válik, ahogy te is.

De ha mindez kevés, szerintem abban sincs semmi ha rákérdezel, hogy elment-e?

Ha netán meg nem lesz a vélasz, akkor lesz egy jó indok, hogy tovább gyakoroljátok a közös szexet:)

2011. febr. 21. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:

én is szorongatom közben a párom, nem akarattal, csak jön

egyébként:

gyorsulólégvétel

a hüvely izmai olyankor: összehúzodik és enged, húzódik,... mintha pulzálna egy ideig

2011. febr. 21. 14:16
 8/9 A kérdező kommentje:
hót szól amikor elmegy de zavar hogy nemveszem észre
2011. febr. 21. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:

egy idő után megtanulod. :) én se tudtam az elején, aztán rájöttem h akkor megy el ha visszatartja a levegőt xD

23/l

2011. febr. 22. 09:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!