Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők megérzik a kanosságot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők megérzik a kanosságot?

Figyelt kérdés

Észrevettem már hogy amikor napok óta nem vertem ki és nem is szexeltem a barátnőmmel akkor sokkal jobban tapadnak a lányok rám. Plusz ha még sportoltam is előtte akkor még jobban.

Amikor meg kiverem vagy volt szex barátnőmmel akkor senki nem figyel.

Szval az a kérdésem hogy van valamiféle feromon vagy hormonszintmérés átvitel a két nem között? :)

Tudat alatt a nők megérzik hogy melyik férfi van épp a legjobban feltárazva?

És ha ez igaz akkor a férfiaknak is kell érezniük valamit. Vagy nem? :) 21F

2011. febr. 20. 23:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kanszagot érzek....pfújjj!
2011. febr. 20. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
21F és még nem hallottál a testosteronról? A heréd termeli és a fizikai igénybevétel is megnyomja. Amikor ürítesz, annak egy része is távozik, majd újratermelődik. A lányokon is látni kül. ha pörögnek...
2011. febr. 20. 23:15
 3/11 A kérdező kommentje:
hallottam már a testosterpnról de nem azt nem tudtam hogy a spermában is benne van.
2011. febr. 20. 23:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát ha ez tényleg igaz, én is kipróbálom hogy nem verem néhány napig.

Egyszer.... :D

2011. febr. 20. 23:23
 5/11 A kérdező kommentje:

próbáld ki.. nekem bevált.

Nem volt csajom vagy 2 hónapja, egyszerűen nem jött össze egyiks em nem tudtam miért, áh mondom ki se verem, és egyből becsajoztam..:D

2011. febr. 20. 23:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha sportolsz és 'büdös' vagy utána (bocsi), akkor lehet, hogy működik valami kémia. De alapból tuti nem lehet ezt megérezni, mert a sok dezodor, tusfürdő meg más mesterséges anyagok elnyomják és 'lemossák'.
2011. febr. 20. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
Mert te érzed, hogy ha egy lány tűzel? Mi vagy te kutya?
2011. febr. 20. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Sokan vagytok buták. :P
2011. febr. 20. 23:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Én érzem a barátnőmön ha beindul. Olyan illata van, amit igazából nem is érzek, csak valami reakciót vált ki és elbódulok kicsit. De lehet, hogy csak maga az hogy szagolom indít be. Bár legjobban a mellei között érzek így, másol is izgatna sztem legalább ennyire, ha csak pusztán a cselekvés izgatna, és fürdés után kis ideig nem ilyen.
2011. febr. 20. 23:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Biztos meg és többnyire el is kerülik :D :D

18/F

2011. febr. 21. 00:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!