Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akarja még? (többi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja még? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Másfél hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, nagyon jól megvagyunk, azóta volt köztünk szex is. De mikor odaérünk akkor sosem engedi hogy kinyaljam és ő se sz***k (bocs máshogy nem tudtam). Igaz már beszéltünk erről és ő mondta is hogy neki ehez idő kell amit teljesen meg is értek és nem sürgetem. :) De viszont múltkor buliból hazaérve, kissé ittasan, ő lesz***tt én nem csináltam semmit mert megvolt neki. És nemértem hogy ha ő már megtette nekem akkor ő miértnem akarja hogy kinyaljam pedig mondta is hogy ő szereti ha neki csinálják. Vagy a múltkori a kis pia miatt volt?:) Félre ne értsen senki nem sürgetem őt, egyszerűen csak kiváncsi vagyok elsősorban lányoktól de bármilyen tippet szivesen olvasok :)
2011. febr. 20. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Érdekes, hogy az orálhoz idő kell neki, de a szexhez magához nem..."

Nem tudom, más nők hogy vannak ezzel, de nekem sokkal intimebb dolognak számít, hogy orálisan csináljam valakinek, mint maga a szex.

A barátnőd valószínűleg az ital miatt csinálta akkor este.

Neki biztos kell egy kis idő ahhoz, hogy ezt megtegye, de akkor feloldódtak a gátlásai, ennyi.

Szerintem várj egy picit még, hidd el, menni fog ez.

L/23

2011. febr. 21. 01:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm szépen a válaszod :) igen mostmár várni fogok, eddig se sürgettem csak kiváncsi voltam :)
2011. febr. 21. 15:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem másfél hónap még a szexhez is kevés lenne pedig már 24 vagyok, az orálhoz meg nem tudom, egyelőre nem volt rá példa, engem pl abszolút nem vonz, ha nekem csinálják nemhogy nem élvezem, hanem kellemetlen. Lehet a barátnődnek is az egész szituáció nem tetszik, de tőle kérdezd. Az alkohol meg gátlásoldó így valószínű akkor buli után azért csinálta, és lehet arra sem igazán büszke, és ez további gátlásokat okoz benne, beszéld meg vele.
2011. febr. 21. 22:43
 14/14 anonim ***** válasza:
persze az is lehet h vallásos, vagy republikánus:D, vagy csak azt hiszi h csúnya neki..tudod manapság már a nemiszervet is plasztikázzák -.-"
2011. febr. 22. 23:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!