Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Önkielégítés után miért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkielégítés után miért van lelkiismeret furdalásom? 16/F

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de ahányszor önkielégítést végzek, utána mindig lelkiismeret furdalásom van. Mintha rosszat tennék. És van hogy önkielégítés közben is rámtör ez a rossz érzés. Nektek volt már ilyen?

Lánnyal még nem voltam, egeszségügyi problémák miatt.

2011. febr. 20. 22:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Menj nyugodtan orvoshoz, nem kell azt publikálni. Ha komoly a dolog akkor menj el.
2011. febr. 20. 22:56
 12/23 anonim ***** válasza:
Az őseid is csinálták, nincs azzal gond. Dokitól nem tudja meg senki, szüleid sem fogják hívni a sajtót.
2011. febr. 20. 22:57
 13/23 A kérdező kommentje:
Most már próbálom rávenni magamat arra hogy menjek dokihoz. De nem értem hogy fürdés után miért nincs fitymaszűkület? Utána semmi baj nincsen, csak reggel mikor felkelek és mondjuk megnézem hogy mivan akkor megint nem jó a dolog...Ez normális?
2011. febr. 20. 22:59
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom hogy ha önkielégitesz,akkor a hormonok csökkenek és ez rövid ideig tartó lehangoldságot okoz,addog amig nem termelődik újra!Én így tudom.De persze lehet lelki oka is!
2011. febr. 20. 22:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Ennek nincs köze a vallásossághoz, mert régebben nekem is volt, hogy lelkiismeretfurdalásom, de legalábbis rossz érzésem volt utána. Sosem értettem miért. Szerintem a hormonális háztartáshoz lehet köze, mert a maszti végeztével abbamarad az endorfintermelés, és talán annak a hiányát érezzük.
2011. febr. 20. 23:30
 16/23 anonim ***** válasza:
A fitymaszűkülettel meg menj el orvoshoz, mert nagyobb bajod is lehet belőle! Begyullad, elfertőződik, stb. Nem fogja megtudni senki, miért tudná?
2011. febr. 20. 23:31
 17/23 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 22:54

szerinted összehasonlítható egy tudományos-technikai vívmány a szexualitással? mert szerintem nem. és az ösztön-lények (állatok) magatartása az emberével, akit elvileg gondolkodóképessége és szabad akarata + döntési képessége emel ki az állatvilágból? szerintem nem.

2011. febr. 20. 23:36
 18/23 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, senki nem fogja megtudni, az orvost köti a titoktartás! ha te nem beszélsz róla, senki nem tudja meg soha.
2011. febr. 20. 23:43
 19/23 kovpet ***** válasza:

"De nem értem hogy fürdés után miért nincs fitymaszűkület?"

Azt én sem, de ha ilyen enyhe, hogy néha "elmúlik", akkor nem kell műteni, tehát nem lesz semmi kellemetlenség az orvosnál. Nem értek hozzá, de biztos ad valami krémet vagy ilyesmi. Nyugodtan menj el. Ha nem akarod, nem csinál semmit amúgy sem.

2011. febr. 21. 00:02
 20/23 anonim válasza:
anyad miatt. ennyi. verjed elvezd es tiszteld a noket! :->
2011. febr. 21. 10:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!