Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondolnak a lányok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a lányok az análszexről?

Figyelt kérdés
Engedik-e,szeretik-e,milyen érzés nekik és van e olyan jó mint a sima szex?
2011. febr. 20. 22:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"De télleg valaki, velem egynemű magyarázza már meg mér olyan jóaz..."

Ugyan nem veled egynemű vagyok (azt meg már kifejtettem, hogy nőként miért irtó jó), de ha kérdezzek vissza: miért olyan jó neked, ha a barátnőd szájába teszed a péniszed? :/

És igen, igaza van az utánad írónak: ez nem éppen újkeletű dolog... A kínaiak például már többezer éve tisztában vannak vele, hogy ezzel mindkét nem számára fokozhatók a szexuális élvezetek. Illetve mindenféle kultúrában ez volt a leginkább elfogadott módja a fogamzásgátlásnak. (Már ahol a vallás nem tiltotta, de igazából szerintem még ott is.)

2011. febr. 21. 00:04
 12/22 anonim ***** válasza:
jó jó nem felkapott de csomó post erről szól hogy mértnem engedi stb...de igen igazad van picit túloztam, de akkoris...
2011. febr. 21. 00:05
 13/22 anonim ***** válasza:
53%

A férfiaknak jó a prosztata miatt, a nőknek ilyen nincs.

Én nem engedem, nem szeretem, nem jó érzés, inkább fájdalmas.

2011. febr. 21. 10:07
 14/22 anonim ***** válasza:

valaki szereti, valaki nem szeretei de engedi, van aki undorítónak tartja, van aki szeretné,de nem lehet stb.

nekem néha bejön, néha nem,de nem eröltetem,mert egészségtelen.

2011. febr. 23. 09:59
 15/22 anonim ***** válasza:

A nők többsége élvezné, ha a párjuk a megfelelő odafigyelést, gyengédséget biztosítaná.

Persze, részben függ a méretektől is.

Egy 20 centis farok szenvedés.

Ezért jó például nekem, mert nem azt hallom, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, hanem hogy Aaahhhh.

2011. febr. 23. 10:58
 16/22 anonim ***** válasza:
58%

Nő vagyok, már nem lány. Abból már kinőttem :-D

Anno még lánykoromban egy futó kapcsolatban próbáltam ki az anális szexet. Fantasztikus volt. Szerintem azon a partneremen múlt, hogy mai napig imádom. Gyengéd volt, de mégis állatias, ahogyan egy egy éjszakás kapcsolatnak kell lennie.

Utána számos kapcsolatom volt. Nem is próbáltam akkoriban.

Megismertem a férjemet, nem csináltuk. Klasszikus hüvelyi és orális szex ment köztünk.

Egyszer megkérdeztem mit szólna hozzá, rábeszéléssel belement, hogy benne lesz a pakliban.

Kicsit még be kellett tanítani, de az elmúlt 15 évben gyakori örömforrás volt a mi hálószobánkban (kb havi 1x)

Én imádom. Mennyei érzés.

2011. febr. 23. 11:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Én másfél év alatt talán 4-5-ször engedtem meg, (Ő az egyetlen mert nagyon szeretem) ezt követően volt egy bunkó beszólása idézem "Legalább téged seggbe lehet b*szni." Állítólag csak viccnek szánta de valahogy nem nevettem rajta..-.-

Nos, ezek után a közelébe nem engedem, és hogy nekem milyen, utálom. Nagyon kellemetlen érzés. De többé nem lesz ilyen. Ha emiatt félrelép, mert fontosabb neki egy análozás mint én, akkor viszont látásra!:) Bár tudom hogy nem hagyna el e miatt. (Legalábbis nagyon ajánlom neki!:D)

2011. febr. 23. 12:05
 18/22 anonim ***** válasza:

Naponta egy ilyen kérdés.

Engem a gondolat is undorít, és ha olyan "normális" lesz lassan, mint pl. hogy szexhez meztelenre vetkőzünk, én akkor se fogom csinálni.

Nagyon szerelmes vagyok a páromba, nagyon jó a szexuális életünk, és őt nem érdekli az anális szex - de ha meghülyül e téren (nem tartom ezt valószínűnek az eddigiek alapján), inkább maradok egyedül.

Utálom, hogy divat lett. Tudom, hogy nem új találmány, de igenis az utóbbi 5-10 évben lett divat.

A szexben azt kell kipróbálni, ami izgató számunkra (számunkra, és nem csak a partnerünk számára) - nekem ez nem izgató, így nem próbálom ki.

A szemét beszólások (ha más nem használ) hatásosak, pl. "nem is tudtam, hogy látens b.zi vagy" Amúgy meleg haverom is ki van akadva, hogy miért csinálják ezt a férfiak a nőkkel. (!!!)

30/N

2011. febr. 23. 13:22
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Van egy 30 éves nő ismerősöm. Ő azt mondta,hogy jó volt az anál és semmi különös nem volt benne! Amúgy volt már lánnyal is és 25 cm-s farokméretű faszival is. Nyeli a spermát mint kacsa a nokedlit. Imád szopni ,szeretkezni, ha teheti és ideje engedi naponta háromszor is szexre éhes.
2011. febr. 23. 14:10
 20/22 anonim ***** válasza:
70%
Lehet lepontozni, meg hova fajul a világ, de én szeretem, ennyi. 16L
2011. febr. 23. 14:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!