Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha ezt mondaná a legjobb barátotok? Elég nehéz a helyzet, a legjobb barátom elmesélte, hogy a testvére aki szintén fiú lefeküdt vele kiskorában..
Hú!
Elég kemény dolog .. Lehet csak gyerekkori kíváncsiság volt a háttérben de ha már a tiedet is megfogta lehet vmi gond is. Ha Te nem kívánod Őt mond meg neki hogy ne taperoljon, mert ez a barátságotok ára lesz. De ha téged nem zavar hogy meleg csak annyit tudsz tenni, hogy támogatod és titokban tartod. Lehet hülye kérdés de tuti hogy lefeküdtek egymással és hány évesek voltak?
A homoszexualitás nem betegség, nem kell őt kirángatni semmiből.
Ha jól érzi így magát, akkor hagyd, inkább meg kéne találnia a módját, hogy boldog legyen: legyen az férfival/nővel.
Szegénykémnek mondjuk nehéz dolga volt, hisz az első élmény sok mindent befolyásol. 12 éves gyerek már ellent tud állni, lehet, hogy ő is kíváncsi volt, vagy kezdetektől ilyen hajlamú volt.
"A homoszexualitás nem betegség, nem kell őt kirángatni semmiből"
De ki kell, és betegség, csak természetes betegség. Elváltozás.
12 éves gyerek esetében ez erős hatás volt, tipikus, ő is így reagál, máris beépült a minta. Van tanult homoszexualitás, van rögzült, van genetikai és még iszonyú sok.
Jól mondod. Nőzni kéne küldeni. Ráébreszteni hogy ő fiú, egy fiú nem szép, a nő a szép.
Egy fiú inkább helyes,vagy macsó. Neki a szépséget kell keresnie.
AZONNAL rá kell uszítani egy megértő, kedves lányt. Most az mindegy, h szép-e a csaj, csak bejöjjön neki a srác, és nézzen el/tegyen meg neki mindent. Legalább amíg kilábal.
(ha meg nem akar kilábalni, persze legyen meleg, ha akar, de meg kell ismernie a nőket is!!)
tegnap már nem tudtam visszajönni és írni! először is, biztos vagyok benne , hogy nem meleg, és nem is akar az lenni, csupán mint ahogy írta is valamelyikőtök szerintem is az lehet a baj, hogy ez egy valami tanult dolog és nem tud másként viselkedni vagy hogy.. és igen védekzeni tudott volna, de írtam h nagyon befolyásolható!
a csaj ráuszítás szerintem is megoldás lehet, már csak találni kell egyet és bemutatni neki.. mennie kell ennek!köszi a válaszokat
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!