Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha ezt mondaná a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha ezt mondaná a legjobb barátotok? Elég nehéz a helyzet, a legjobb barátom elmesélte, hogy a testvére aki szintén fiú lefeküdt vele kiskorában..

Figyelt kérdés
nagoyn rendes és aranyos fiú amúgy! most ő akkor meleg vagy nem? mert megfogta a péniszem! vagy csak a tapasztalatai miatt tette? mi a véleményetek? hogy tudnék neki segíteni?
2009. febr. 14. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú!

Elég kemény dolog .. Lehet csak gyerekkori kíváncsiság volt a háttérben de ha már a tiedet is megfogta lehet vmi gond is. Ha Te nem kívánod Őt mond meg neki hogy ne taperoljon, mert ez a barátságotok ára lesz. De ha téged nem zavar hogy meleg csak annyit tudsz tenni, hogy támogatod és titokban tartod. Lehet hülye kérdés de tuti hogy lefeküdtek egymással és hány évesek voltak?

2009. febr. 14. 11:39
 2/9 A kérdező kommentje:
12 volt a tesója idősebb, és a tesó használta őt ki, ez volt az első szexuális élménye, én arra gondotlam h csak kikéne ebbő la helyzetből rángatni és megmutatni neki milyen egy nővel.. mer lehet azért ért hozzám is mert azt gondolja ez a normális.. nem tudom.. amúgy biztos h igazat mondd, nagyon jól ismerem, és nem hazudna!
2009. febr. 14. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A homoszexualitás nem betegség, nem kell őt kirángatni semmiből.

Ha jól érzi így magát, akkor hagyd, inkább meg kéne találnia a módját, hogy boldog legyen: legyen az férfival/nővel.

Szegénykémnek mondjuk nehéz dolga volt, hisz az első élmény sok mindent befolyásol. 12 éves gyerek már ellent tud állni, lehet, hogy ő is kíváncsi volt, vagy kezdetektől ilyen hajlamú volt.

2009. febr. 14. 13:19
 4/9 A kérdező kommentje:
De nem érzi jól magát, én ismerem és tudom, nem egyszer vigasztaltam h megváltozik minden, még mielőtt elmerte volna eztmondani sokat sírt nálam... sok gondja volt már az életben! és nemhiszem h ő meleg lenne.. ő olyen ember akit lehet befolyásolni, a tesójára felnéz nagyon.. és biztos azért hagyta ... de majd beszélnem kell vele!
2009. febr. 14. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán segíthetsz, ezt magában kell lerendeznie. Sokat beszélgess vele, hagyd, hogy kisírja magát a válladon. Mást nem tudsz tenni, nem 'erőltetheted' rá egy nőre.
2009. febr. 14. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

"A homoszexualitás nem betegség, nem kell őt kirángatni semmiből"

De ki kell, és betegség, csak természetes betegség. Elváltozás.

12 éves gyerek esetében ez erős hatás volt, tipikus, ő is így reagál, máris beépült a minta. Van tanult homoszexualitás, van rögzült, van genetikai és még iszonyú sok.

Jól mondod. Nőzni kéne küldeni. Ráébreszteni hogy ő fiú, egy fiú nem szép, a nő a szép.

Egy fiú inkább helyes,vagy macsó. Neki a szépséget kell keresnie.

2009. febr. 14. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb gond az, hogy a barátodat megerőszakolták, szexuálisan kihasználták. Én mindenképp javaslok egy pszichológust, mert nagyon nagy trauma érte. Ez az erőszak sajnos megpecsételte az egész életét.
2009. febr. 14. 20:01
 8/9 anonim ***** válasza:

AZONNAL rá kell uszítani egy megértő, kedves lányt. Most az mindegy, h szép-e a csaj, csak bejöjjön neki a srác, és nézzen el/tegyen meg neki mindent. Legalább amíg kilábal.

(ha meg nem akar kilábalni, persze legyen meleg, ha akar, de meg kell ismernie a nőket is!!)

2009. febr. 15. 02:15
 9/9 A kérdező kommentje:

tegnap már nem tudtam visszajönni és írni! először is, biztos vagyok benne , hogy nem meleg, és nem is akar az lenni, csupán mint ahogy írta is valamelyikőtök szerintem is az lehet a baj, hogy ez egy valami tanult dolog és nem tud másként viselkedni vagy hogy.. és igen védekzeni tudott volna, de írtam h nagyon befolyásolható!

a csaj ráuszítás szerintem is megoldás lehet, már csak találni kell egyet és bemutatni neki.. mennie kell ennek!köszi a válaszokat

2009. febr. 15. 08:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!