Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melegek/Leszbikusok! Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek/Leszbikusok! Mi a bajotok a biszexuálisokkal?

Figyelt kérdés
Tartós kapcsolatok terén...többször küldtek már el azért,mert biszexuális vagyok!Pedig,ha szeretek valakit,nem hagyom el/csalom meg senkivel,nemtől függetlenül!Valaki segítene megérteni?
2011. febr. 20. 21:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért, mert nemtől függetlenül, akárkire féltékenyek lehetnek. Nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy, de ha fiú és elmész a haverokkal sörözni az is baj a párodnak, de az is, ha egy szép lánnyal beszélgetsz. Tehát 2X annyi ember számításba jöhet nálad, mint egy heteronál, vagy melegnél.
2011. febr. 20. 21:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Én sem tudok másra gondolni, mint amit az első írt. De lehet csak egyszerű sznobizmus is. Hah.
2011. febr. 20. 21:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert bizonytalannak tűnsz a szemükben. Szokak szerint meleg is vagy meg nem is. Van valami a szexuális vágyaid között amit a párod nem tud megadni, hiszen ő csak az egy nemhez tartozik (legtöbb esetben), emiatt ott a félsz, hogy mi van ha nem elég amit ő nyújtani tud. Ami a leg rosszabb, hogy a legtöbb kísérletező azzal a szöveggel próbálkozik, hogy biszex, emiatt sokadszorra már nem is hiszik el, hogy valaki tényleg az.

Tartanak tőle, hogy ameddig fiatal vagy, akkig éled világodat, aztán ha 'komolyra fordul a dolog' visszatagozódsz a heteró életbe, házasság, gyerekek, ház, kutya stb. A párod meg hoppon marad, mindezektől ugye valószínüleg megfosztva. Ott van a lehetőség, ami nekik nem adatott meg, hogy a könnyebb utat válaszd.

2011. febr. 20. 21:36
 4/14 anonim válasza:
valószínüleg azért, mert félnek attól, hogy mégis a másik nemet választod..
2011. febr. 20. 21:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert sok nyomorék divatból bisexnek mondja magát. Láttam már ilyeneket.
2011. febr. 20. 21:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Aha, sokan divatból nem okádják el magukat, ha azonos neművel csókolóznak.
2011. febr. 20. 21:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát, azért mert mondják, még nem biztos, hogy csinálják...
2011. febr. 20. 21:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Persze, ez érthető, de szerintem a kérdés szempontjából nincs értelme. Hiszen ha csak mondja, akkor nyilván nem fog odamenni senkihez, hogy összejöjjön vele, aki aztán legkoptathatja, mert biszex. Érted. :D
2011. febr. 20. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Ja, közben már én is elgondokodtam ezen:DD És igaz...

De még gondolkodom, mi lehet az oka:D

2011. febr. 20. 21:52
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

De tegyük fel, hogy van kettő nő és van egy pasi. Elhatározzák, hogy hármasban csinálják...

Akkor a kettő nő bisex??

2011. febr. 20. 21:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!