Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális szexhez tudtok tippeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexhez tudtok tippeket adni?

Figyelt kérdés

Elejétől a végéig szeretnék tanácsokat kérni! Barátnőmet és engem is érdekelne, de még soha nem csinálta egyikünk se! Mire figyeljünk, mit hogy csináljunk? Kis italozgatás előtte jó ötlet?

Köszönöm!

2011. febr. 20. 18:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%
Aha: Ne csináld.
2011. febr. 20. 18:55
 2/18 anonim ***** válasza:
21%
nem értem én ezt. miért nem jó már a rendes szex? szerintem az anál a b*ziknak való..mert nincs p*nájuk hát így oldják meg... de nemtudom ez a nőknek miért jó...
2011. febr. 20. 19:02
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Elsőnek ki kell mosni a beledet, magyarul csinálsz magadnak egy beöntést, hogy ne legyen minden csupa ürülék. Langyos víz, minimális nyomással. Jó adag sikosító. Meg kell tanulnod ellazítani a záróizmodat.

Dióhéjban ennyi.

A sok KDNP-s marhára meg ne hallgass!

2011. febr. 20. 19:05
 4/18 A kérdező kommentje:

19:05: Köszönöm szépen!

Első kettő: Nem ellenérveket kértem hanem tanácsokat! Kinek ez kinek az tetszik!

2011. febr. 20. 19:07
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Az előttem válaszoló jól mondja. Beöntés kell a lánynak, igy jobban elfogja tudni magát engedni. Nem fog azon izgulni, hogy mi van ha olyan lesz a pasi farka. Aztán sok sikosító, ujjazd sokáig és amikor már legalább 3-4 ujjad befér úgy, hogy nem fáj neki akkor mehettek tovább. Sok sikert. :)
2011. febr. 20. 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:
25%

off

19.05 - ez nem politikai beállítódás kérdése, nem vagyok kdnp-s, hanem liberális, és láss csodát, a büdös életben nem csinálnám!

2011. febr. 20. 19:19
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
nem kell azért beöntés.. de alaposan mosd ki a popsilyukat.. az ellazítás a lényeg
2011. febr. 20. 21:24
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Franciázás közben ujjazd meg a popsiját, óvatosan először 1, majd ha már szereti akkor 2 újjal.Ha már belejöttetek, akkor lehet megpróbálni, hogy hanyatfekszel, neked háttal ráül, és ahogy neki nem fáj, szépen ráereszkedik, aztán tolhatod, ahogy mindkettőtöknek jó. Nálunk még mindíg fáj egy kicsit asszonynak, mikor behatolok, de utána baromi nagyokat élvez.

A LEG FONTOSABB A TÜRELEM!

43/F

2011. febr. 21. 11:20
 9/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Először is nem muszáj a beöntés elég ha jó alaposan megmossa. De ha ragaszkodtok hozzá akkor zuhanyrózsa le és azzal, vagy pedig fecskendővel langyos víz.

Aztán jó dolog még ha a lánynak nyalogatják az ánuszát. Idáig minden lánytól azt hallottam akinek csinálták, hogy nagyon jó érzés és anális szex előtt még ajánlott is ugyanis ellazulnak a záróizmok tőle. Elején lehet hogy furcsa lesz a lánynak és zavaró mert hogy mégis csak ott végzi a dolgát, de ha alaposan megmossa akkor nincs semmi gond nem szabad ezzel foglalkozni, csak lazuljon el :)Aztán ezt lehet kombinálni 69-ben esetleg csikló és ánusz nyalogatás, aztán ujjazás. Majd a nyalogatás után dugd be az egyik ujjad. Síkosító ajánlott! eközben is nyald a punciját és finoman, óvatosan kezd el ujjazni az ánuszát. Aztán jöhet a több ujj is és végül az anális szex :)

Üdv!

2011. febr. 21. 16:30
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ismét mindenkinek! :) Popsinyalogatást nagyon nem szeretné sajnos, pedig az nekem nagyon tetszene! :(
2011. febr. 21. 17:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!