Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés

már jó párszor együtt vtam a barátommal,de nem igazán élvezem a szexet.

Mindent megtesz és én is nyitott vagyok mindenre,és nem érzem magam feszélyezve,de valahogy nem megy.Csiklói orgazmusom volt már,de a hüvelyi egyszerűen nem megy.

Sohasem volt még orgazmusom senkivel,lehet,h nem is menne nekem?!

nem tudom mi lehet velem a gond.

18/L

2011. febr. 20. 17:13
 1/5 Moszuke ***** válasza:
hogy nem volt még sose? majd lesz.. mit kell ezen görcsölni
2011. febr. 20. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
A nok 30-as eveikre lesznek orgazmus erettek. Valakinek csikloi sincs, szal legy boldog azzal, amid van. Gyakorlogassatok, es elvezd az erintest, az illatokat .... Majd jon minden magatol, csak ne gorcsolj rajta.
2011. febr. 20. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is csak csiklói van, azt mondják a nők nagy részének nem is jön össze a hüvelyi, úgyhogy ezzel kell gazdálkodnunk :D
2011. febr. 20. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Drágaság, én csak annyit tudok neked írni, hogy ne add fel! :)

Próbálkozzatok, gyakoroljatok nagyon sokat! Ez tényleg nagyon fontos.

Mióta vagytok együtt és mióta éltek szexuális életet?

Nekem fél év után sikerült a szex közbeni orgazmus. Tudod, mi kell hozzá? Összecsiszoltság, egymásra hangolódás, érzelem és szeretet.

Ha a szex nem megy még, inkább pettingeljetek, ismerjétek meg egymás testét!

Sok sikert és kitartást! :)

19/L

2011. febr. 21. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a kommenteket,legfőképp az utolsót:))
2011. febr. 21. 16:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!