Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok fantáziáltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fantáziáltatok már arról, hogy több férfival létesítetek szexet egyszerre? 5-6 vagy annál többel is! Akár csak orál partyban is!

Figyelt kérdés

Nekünk férfiaknak sokszor megfordul a fejünkben, hogy milyen jó lenne egyszerre több lánnyal csinálni a szex minden formályát.

Ti is fantáziáltok arról,hogy körbevesz titeket sok- sok férfi és azt csinálja amit akartok ? Arcra élvezés stb re gondolok ! A férfiak részéről ez természetes, de sokan úgy gondolják,hogy amelyik lány, nő ilyenre gondol az perverz ! Hát szerintem meg csak szexuálisan nyitott :-)

2011. febr. 20. 16:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
nem tudom te milyen beteg állat vagy ,de én nekem elég egy nő is ,De az szeressen -.-'
2011. febr. 20. 16:21
 2/19 anonim ***** válasza:
21%

Úgy vagyok, mint az első.

Legyen egy kedves, szerető, hűséges nő, aki szeret engem a sírig, de nekem más nem kell rajta kívül.

Női gondolkodásra vall, hogy 2 hónapig szeretem, aztán jöhet a másik.

2011. febr. 20. 16:27
 3/19 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Egyetlen emberrel kívánom a szeretkezést, az pedig a szerelmem, csak az ő péniszét akarom a számba venni stb... Számomra a szex csak két emberre tartozik. Undorodom a gondolattól, hogy több pasi fogdosson, és d*gjon, nem vagyok én konnektor, hogy minden lyukam be legyen tömve...

20/L

2011. febr. 20. 16:29
 4/19 A kérdező kommentje:

Mekkora álszentkedés ez !! LOL Nekem elég egy nő is de az szeressen áááááááá !! Ember nem ez a kérdés bameg . Nem hiszem el, hogy eddig két rómeó tudott válaszolni :-)

Ez mekkora álszentség mindjárt elsírom megam, nem hiszem el, hogy az betegség hogy az ember eszébe jut hogy milyen lehet 3 nővel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem azt kérdeztem, hogy kivel élnéd le az életed Hose Armando :-)

pffff áááááááááá

2011. febr. 20. 16:38
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

Én aztán igazán nem vagyok prűd,de a szex ezen formáját soha nem próbálnám ki. Én a szexet összekapcsolom a szerelemmel,úgyhogy már csak ezért is kizárt a dolog,de ha nem így lenne,akkor sem süllyednék idáig.Gusztustalan és szánalmas az ilyen!

19/L

2011. febr. 20. 16:38
 6/19 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:29

Köszönöm a választ !

2011. febr. 20. 16:39
 7/19 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:27

Haver te még szűz vagy ? ihihihihiih :-)

2011. febr. 20. 16:41
 8/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ne keverjük össze a fantáziát, ami mondjuk akár egy önkielégítést élvezetesebbé teszi, a valósággal. Minden embernek sok olyan fantáziája van, amit a való életben eszébe nem jutna megtenni, mert egyszerűen úgy nem vonzza, viszont ha mondjuk önmagát elégíti ki adott esetben, mivel hiányzik a férfi/női partner nagyobb ingerre van szüksége, és nem biztos, hogy a romantikus szeretkezés indítja be. Én már fantáziáltam több pasiról, nem úgy, ahogy te írod, mert az arcra élvezés és társai fantáziában sem jön be, hanem csak egyszerűen vadabb ingerekre volt szükségem. Viszont a való életben abszolút nem izgat a kérdéskör, és soha nem próbálnék ki ilyesmit, de pont úgy, ahogy jó lehet elképzelni, hogy én vagyok superman, ez is izgalmas lehet.
2011. febr. 20. 16:53
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :-) Van benni igazság
2011. febr. 20. 17:47
 10/19 anonim ***** válasza:

Igen! Én fantáziálok róla és még sok minden másról is!:)

Én mindig is úgy voltam vele, hogy egyszerre minimum 5en tetszettek.. :D Gondoltam, majdcsak kinövöm, de hát nem úgy tűnik:) Tapasztalatokat pedig nagyon szívesen szerzek:) Nagyon sokszor vissza kell sajnos fognom magam..:(

Én nekem ez a több férfival gondolat azért csábító, mert érezném, hogy szexinek és kívánatosnak találnak, ja igen és szeretem ha elégedettek velem és a teljesítményemmel:)

Egyszóval, jól esik az elismerés.:)

Mindezek ellenére, idáig ilyen kalandban még nem volt részem:)Mondjuk még fiatal is vagyok, tehát előttem az élet.

(Na jó, szögezzük le, azért nem 15-16 éves kis csitri vagyok aki szó szerint k*rválkodik minden hétvégén!:)

2011. febr. 20. 18:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!