Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy a valóságban a férfiak szeretik a szelídséget és a nők a vadságot?

Figyelt kérdés

A neten és a szakirodalomban már nagyon sok helyen olvastam, mennyire más a két nem stílusa,mennyire más stílust szeret a férfi és a nő.Az olvasottak alapján a nők a romantikus, érzelmes erotikát kedvelik, míg a férfiak a "durr-bele és adjad neki" módszert.

Az itt olvasott beszámolók, a beszélgetéseim és nem utolsósorban a saját tapasztalataim (amikből eddig sajnos kevés volt) alapján viszont nekem úgy tűnik, hogy ennek pont a fordítottja érvényesül. A nők azt imádják, ha leteperik őket, mi pedig (legalábbis sokan, így én is) azt, ha hosszan kényeztethetjük a lányt, fokozatosan növelve az izgalmát. A durvább verziót csak hosszabb szünetek után szoktam alkalmazni.

De ha a nők szeretik a vad stílust, akkor miért nem ezt írják a hivatalos forrásokban? Talán úgy érzik sokan, hogy szégyelniük kellene?

2011. febr. 20. 15:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van egy "barátnőm", akivel néha összefutok. Egy nagyon vékony, rendkívül törékenynek látszó szőke, kékszemű kis angyal.

De amikor becsukódik a hálószoba ajtaja, kb. szó szerint olyan nővé alakul át, mint a Furcsa Amcsikban a démoncsaj!

Az igazi durva, kemény szexet szereti, azt, aminek a végén mind a ketten összetörve kászálódunk ki az ágyból. Egy ilyen ágycsata után egy-két napig fáj mindenem :)

2011. febr. 20. 16:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!