Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet, vibrátort ajándékozni valentinnapra? Csajok
ti hogy fogadnátok?
Én díjaznám. :) Semmi rossz nincs benne, de ahhoz ismerned kell annyira a partnered, hogy tuti ne baklövés legyen a dologból.
2009. febr. 13. 21:32
Mmm, én örülnék neki ;) Bár kicsit perverz is vagyok, szóval bírom az ilyen meglepiket ^^. Egyébként ez szerintem attól is függ, milyen "beállítottságú" a csajod. Szóval te tudhatod csak, hogy milyen hatással van rá egy ilyen ajándék...zavarba jön-e tőle, stb.
2009. febr. 13. 21:33
haaaat...szerintem ezt inkabb 1 lany kene vegyen maganak ha akar.
en mindenkepp furcsanak talalnam, elsore meglepodnek meg kicsit hulyen ereznem magam.utolag kiprobalnam meg lehet h megszeretnem. de szerintem nem a legjobb ajandek. esetleg ilyen is eszembe jutna h ez most potlek mikor neki nincs ideje/kedve ram? vagy szeretne nezni ahogy hasznalom?
2009. febr. 13. 21:34
Hú én örülnék neki,jó ötlet:))9 Főleg,hogy már régóta szeretnék egyet:D
2009. febr. 13. 21:35
Hát, ha érdekel személyes vélemény statisztika miatt, én nagyon kiábrándítónak tartanám. Nem tudom miért, nem rosszindulatból, csak nem esne jól, hogy a szerelem ünnepén szexjátékot kapok. Valamilyen közös élmény nekem például jobban esne (séta, mozi, vagy bármi), ami persze este záródhat szexszel, de én nem örülnék neki, ha ez lenne az ünnepem fénypontja. Viszont én úgy gondolom, ez abszolút emberfüggő - lehet, hogy ő klassznak tartaná. =)
2009. febr. 13. 21:36
Egy barátnőmtől én jól fogadnám, poénkodnék.
Hímnemű barátomra látszólag megsértődnék, de perceken belül felajánlanám hogy kölcsönadom neki ha kell.
Pasimmal minél előbb kipróbálnám, legjobban akkor tetszene ha a sajátjának másolata.
Pasinak adva... Hát ahhoz tényleg ismerni kell :)
2009. febr. 13. 21:39
Attól függ hogy milyen beállítotságú a lány.MErt azért ilyenkor a csajok valami romantikusra számítanak.ÉS hát a vibrátor nem éépen az.Megprobálhatod lehet hogy tetszeni fog neki de ha mégsem akkor legyen egy "B" terved.
2009. febr. 13. 21:42
Ééén bizony örülnék neki, a Valentin napot amúgy sem szoktam hűde érzelgős ünnepként kezelni, én perverz mocsok vagyok, és inkább azon jár az eszem, hogy jól eljátsszunk egymással az ágyban ^^ Persze lehet hogy azért, mert mostanában kevesebb időnk jutott arra, hogy teljeskörűen együtt legyünk, mindig volt valami (betegség, havibaj, stb)
Na, szóval örülnék neki, rögtön ki is próbálnánk szerintem :)
2009. febr. 13. 21:42
Én örülnék neki. Bár nem nagyon szorulok rá.
2009. febr. 13. 21:43
Utolsó vagyok. Úgy látom, valami idióta lepontozott mindenkit, aki örülne neki...gratulálok, okos vagy...
2009. febr. 13. 21:45
Kapcsolódó kérdések: