Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjazom a párom. Honnan tudom hogy elélvezett?
Figyelt kérdés
Legutóbb ujjazom és a vége fele már teljesen nedves volt és szorított.Honnan tudom meg h elélvezett?2011. febr. 20. 01:48
1/7 anonim válasza:
Azt nem lehet nem észrevenni... Nagy sóhajok, gyors pulzus, a hüvely ritmikus összerándulása, általában az egész test beleremeg, esetleg nagy nyögés/ sikítás. A nedvesség meg alap, ha fel van izgulva, az csak jel, hogy jó neki. Hidd el, észre fogod venni, ha elélvez. :)
20/L
2/7 anonim válasza:
hehe, én is mindig megkérdezem neki hányszor volt jó, mindig rámver :( de szeretem ahogy mindg kis patakot csinál :Đ
3/7 anonim válasza:
Találj olyan izmokat, amiket nem tud/szokott tudatosan irányítani. Amikor ezek is működnek, akkor biztos a dolog. Persze ehhez eléggé ki kell ismerned.
4/7 anonim válasza:
kis patak:Đ ezen behaltam:D:D:D:D:D
am mikor szorított valószínű akkor ment el
5/7 anonim válasza:
Látnod kell rajta. És, hogy szoritott téged, na az már biztos, hogy elélvezett. :)
6/7 anonim válasza:
Tipukus az erös hasizom megfeszités, akkor. De azt nem nem lehet észrevenni. Lásd az elsö kommentet. F30
7/7 anonim válasza:
Amúgy nem ártana tisztázni:
Ő nem tudja, hogy elélvezett-e, vagy te nem mered megkérdezni, vagy gyanakodsz hogy hazudik?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!