Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva termelődik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva termelődik annyi sperma egy élvezés után, ami esetleg újra kilő, és nem csak kifolyik egy kevés?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 01:45
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
A sperma folyamatosan termelődik, nem csak elélvezés előtt... Előbb tanulj egy kis bioszt, utána foglalkozz ilyen kérdésekkel.
2011. febr. 20. 01:47
 2/4 anonim ***** válasza:

01:47

Igazából nem tudom, hogy miről beszélsz, mivel a kérdező nem írt semmi olyat, hogy élvezés előtt termelődne.

És hozzá kell tennem, hogy ha már a biószkönyvvel példálozol, hogy a spermának csak egy összetevője a spermium a sok közül, és a spermium termelődik folyamatosan, egy csomó olyan anyag is van benne (főleg a prosztata váladéka), ami tényleg csak izgalmi helyzetben kezdd el termelődni. Ettől lesz egyébként szex esetén hígabb a cucc, mint mondjuk akkor, amikor csak kielégíted magad gyors'.

Ezzel asszem a kérdést is megválaszoltam.

2011. febr. 20. 02:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen az izgalmi állapot nagyon sokban befolyásolja a dolgot. De ha maszturbálásnál, neked ált "kilő" akkor egy max 2 nap elég hozzá hogy újra megtörténjen.

De ha általában ezt nem szokta csinálni akkor nagy izgalmi helyzetben lehet megint ilyen független hogy mennyi a cucc.

2011. febr. 20. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez egyén függő!

Volt barátom akinek ha bekaptam szinte azonnal lőtt és negyedórás cumizás (végig a számban volt) után még többet lőtt.

2013. máj. 13. 19:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!