Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hosszú kapcsolatba belefér a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatba belefér a hármas?

Figyelt kérdés

20 évesek vagyunk és 4 éve járunk, még mindig szeretjük egymást...de. én szeretném kipróbálni hármasban, kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet lánnyal, de félek, hogy kiakadnék ha végig nézném, hogy a barátom mással szexxel.

Fiúk, ti hogy reagálnátok ha a barátnőtök bedobná ezt négy év után?

2011. febr. 20. 00:57
 1/8 Panda Péter ***** válasza:
maga a konkrét ötlet biztos baromira tetszene, hogy húú, két nővel egyszerre, de nyilván felmerülne a bennem, hogy a páromnak nem tetszene, hogy más lánnyal csinálom azt, amit egyébként vele szoktam. másrészt meg nehéz tökéletes harmadikat találni gondolom.
2011. febr. 20. 01:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű : Beszervezel egy csajt és a barátod nem nyúl hozzá.Mi is valami ilyenre készülünk a barátnőmmel,mondjuk nem tudom hogy belefér-e mert még előttünk a dolog.
2011. febr. 20. 01:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, engem is zavarna egy másik lány. Olyan érzés lenne számomra, mintha a párom megcsalna (hiába nem nyúl hozzá, akkor is látja meztelenül). Még a gondolattól is kiráz a hideg.
2011. febr. 20. 08:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én párom nem akarja, pedig már 10 év együtt vagyunk :( 31/L
2011. febr. 20. 08:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :)
2011. febr. 20. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocsi én lány vagyok és szerintem próbáld meg először őszintén megkérdezni /mondjuk egy kicsit felajzott szituációban, petting közben/hogy felizgatná-e ha még egy lány lenne itt és veled csókolózna, téged kényeztetne stb. Ha bejön neki a fantázia akkor utána kérdezd meg, hogy meg is valósítaná-e. 90% hogy nagyon örülni fog annak hogy ilyen belevaló és nyitott a bnője.9%, hogy nemet mond de legalább megpróbáltad. 1% azt mondja hogy nem vagy normális és elhagy. Érezned kell h a barátod melyik típusba tartozik, ha az első 2be nem gáz, ha az utolsóba akkor meg menekülj.

Sok sikert!!!

21L

2011. febr. 20. 19:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Már pedzegettem, de azt mondta, hogy nem menne bele, m féltékenységi rohamot kapnék :D nem ilyen nyíltan beszéltünk róla- kb egy 5 perces diskurzus volt virágnyelven, de ez volt a lényege...

Engem főleg az aggaszt, hogy valóban kell-e ez nekem vagy csak kíváncsiság (tudom, ezt csak én oldhatom meg), illetve, hogy mennyire fog megváltozni a kapcsolatunk.

2011. febr. 20. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:

21/L vagyok az előző válaszadó.

Ezt Neked kell érezned, mert helyetted senki sem tudja megfejteni a gondolataidat. Én személy szerint nagyon élveztem ezt a felállást és csak jókat tudnék róla mesélni. A lényeg az összhang és hogy ne gondolj irigységre vagy féltékenységre. Csak az élvezet számít. Tedd félre a kételyeket és az idegeskedést legyen önbizalmad. Az új Cosmoban van erről 1 cikk.

Sok sikert!

2011. febr. 23. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!