Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nemrég ezen vitáztunk egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég ezen vitáztunk egy baráti társasággal: szerintetek mennyire ciki ez a szituáció?

Figyelt kérdés

ha egy kicsit (! ) illuminált állapotban lévő csaj buliban felteszi a kérdést 1 srácnak, hogy nem mehetne-e fel hozzá és. Stbstb.. :D

22/L

2011. febr. 20. 00:01
 1/10 anonim ***** válasza:
A pasi szerencses (mar ha tetszik neki a lany). A csajnak lesz ciki legkozelebb, mikorra mar elterjedt a hire es felismerik (mar ha van egy kis onbecsulese)
2011. febr. 20. 00:06
 2/10 Panda Péter ***** válasza:
ez attól függ, kitől kérdezed. szerintem ciki. a korosztályom 98%-a szerint biztos tök király.
2011. febr. 20. 00:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Elég ratyi. Meg azért szubjektív, hogy mennyire szerencsés az a srác, mert akit ilyen könnyű megkapni, abban mi a pláne.
2011. febr. 20. 00:30
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

én elásnám magam mielőtt feltenném a kérdést. a részegség nem ok se kur.válkodásra, se megcsalásra, se semmire.

23/N

2011. febr. 20. 00:34
 5/10 anonim ***** válasza:
sztem gáz a csajnak... viszont a pasi helyében már csak azért is megd*gnám :D
2011. febr. 20. 00:34
 6/10 anonim ***** válasza:
sztem már az is gáz h részeg..dehát ti tudjátok..
2011. febr. 20. 01:08
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
igent mondanék, felvinnélek hozzám és mikor már levetkőztél kiröhögnélek és otthagynálak!
2011. febr. 20. 01:26
 8/10 anonim ***** válasza:

"sztem már az is gáz h részeg..dehát ti tudjátok.."

X(

2011. febr. 20. 01:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Emancipáció van, hajthat a lány a fiúra. De ha csak spiccesen az gáz szvsz. Ha tetszik a fickó akkor józanul is tetszen, de persze azt is észre kell venni ha nem megy a dolog...
2011. febr. 20. 05:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát egyszer véletlenül discobol haza menet megálitott két lány engem és a barátom. elég ittasak voltak és vezettek egy drága autoval voltak. Gondoltam ,h mért ne vihetnének el egy darabon. Na de én is ittas voltam és bekatantam fröltölni keztem az egyik lánnyal (soför)

Lassan simogattam és kicsiket leheltem a nyakába,azt vettem észre ,h a lánynak ez nagyon bejön. Kimentünk egy fás parkos helyre és ö mondta ,h pisilni kell gondoltam kisérem ,mert sötét volt. De mikor végzet kicsit perverz gondolataim irányitása alatt oda mentem ,h meglessem. Mikor meglttam a mesztelen fenekét teljesen beindultam és kihasználva ,h ittasak vagyunk elkezdtem izgatni. Azonal bejöttneki és heves sexbe kezdtünk az avrba. A barátom küzbe a lány barátnöjével a kocsiban beszélgetet ,majd elmentek cigiért. ezalat mi egy oriásit sexeltunk az erdöbe. Egyszovla van ilyen helyzet és nem ribanc volt a lány csak lehet egy megbántaott ,barátnö ,asszony ,any! Azot a se láttam. Kapcsolatunk kb.2 orás volt. De mivel volt párom és gondolom neki is, nem akartam semmit. Ha magadra ismersz akkor irj. Egy sötöt zöld volvo s80 sa voltál. Miskocon

2011. febr. 21. 11:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!