Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég ezen vitáztunk egy baráti társasággal: szerintetek mennyire ciki ez a szituáció?
ha egy kicsit (! ) illuminált állapotban lévő csaj buliban felteszi a kérdést 1 srácnak, hogy nem mehetne-e fel hozzá és. Stbstb.. :D
22/L
én elásnám magam mielőtt feltenném a kérdést. a részegség nem ok se kur.válkodásra, se megcsalásra, se semmire.
23/N
"sztem már az is gáz h részeg..dehát ti tudjátok.."
X(
Hát egyszer véletlenül discobol haza menet megálitott két lány engem és a barátom. elég ittasak voltak és vezettek egy drága autoval voltak. Gondoltam ,h mért ne vihetnének el egy darabon. Na de én is ittas voltam és bekatantam fröltölni keztem az egyik lánnyal (soför)
Lassan simogattam és kicsiket leheltem a nyakába,azt vettem észre ,h a lánynak ez nagyon bejön. Kimentünk egy fás parkos helyre és ö mondta ,h pisilni kell gondoltam kisérem ,mert sötét volt. De mikor végzet kicsit perverz gondolataim irányitása alatt oda mentem ,h meglessem. Mikor meglttam a mesztelen fenekét teljesen beindultam és kihasználva ,h ittasak vagyunk elkezdtem izgatni. Azonal bejöttneki és heves sexbe kezdtünk az avrba. A barátom küzbe a lány barátnöjével a kocsiban beszélgetet ,majd elmentek cigiért. ezalat mi egy oriásit sexeltunk az erdöbe. Egyszovla van ilyen helyzet és nem ribanc volt a lány csak lehet egy megbántaott ,barátnö ,asszony ,any! Azot a se láttam. Kapcsolatunk kb.2 orás volt. De mivel volt párom és gondolom neki is, nem akartam semmit. Ha magadra ismersz akkor irj. Egy sötöt zöld volvo s80 sa voltál. Miskocon
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!