Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért akartok várni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért akartok várni a szexszel?

Figyelt kérdés
Egy párkapcsolatban, ha látjátok, hogy jól megy minden, szeretitek egymást a barátotokkal, akkor miért akartok hónapokig várni? Ha már összejöttél a barátoddal, miért ne szexelnétek egyből? Természetesen a 15-20 év közötti lányokra gondolok.
2011. febr. 19. 23:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
tapsold meg magad
2011. febr. 19. 23:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne tartsanak konnyu ribancnak? Es ne kelljen a darabjaibol osszerakni a szivunket, ha csak arra kellettunk?
2011. febr. 19. 23:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha 18 felettit kérdeznél még megérteném...

Szóval azért, mert nem mindenki akarja oda adni a testét csak úgy akárkinek. És nem 1 nap megismerni egy embert. Nem mindenkinek a sex az elsődleges dolog.

2011. febr. 19. 23:27
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

De rég mondtam durvát és bántót vagy csak nem emlékszem rá?:))

Erről a kérdésről jutott eszembe:D

2011. febr. 19. 23:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondjuk nem könnyűvérű, egyszerre kapható k**vák, és talán meg akarják rendesen ismerni a partnerüket, mielőtt lefeküdnének vele. Ezért.
2011. febr. 19. 23:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Ja de mondtam...Valamiért most nincs hangulatom hozzá.
2011. febr. 19. 23:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azért akarok várni a dologgal,mert szeretném jobban megismerni a fiút,szeretném ha nem csak szex lenne,hanem szeretkezés.Szeretném megbízni benne,és tudnám,hogy nem csak szexre kellettem neki,hanem kedvel is.Nem akarom,hogy csak egy könnyűvérű nőnek tartson akin átment a fél város.Na meg sokkal izgalmasabb a dolog,ha kicsit várunk egymásra.Volt,hogy elkövettem azt a hibát,hogy elég korán lefeküdtem 1 fiúval,aki aztán nagyon megbántott,mert párszor lefeküdtünk egymással aztán lelépett....
2011. febr. 19. 23:35
 8/15 Panda Péter ***** válasza:
100%
kizárólag gratulálni tudok.
2011. febr. 19. 23:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
erre a kérdésre inkább nem válaszolok, mert akkor megsértődne a válaszoló
2011. febr. 19. 23:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy párkapcsolatban akkor látjuk, hogy jól megy minden, és igazán szeretjük egymást, ha már hónapok óta együtt vagyunk. Ha kérdezel valamit, legalább ne mondj ellent magadnak! És ez 20 felül is igaz, aki igényes az legyen akár férfi akár nő nem fekszik össze rögtön azzal, akivel összejön.
2011. febr. 19. 23:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!