Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam a párommal (aki férfi), hogy nem tud kielégiteni az ágyban?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 20:25
1/9 anonim válasza:
Szia! Egyszeruen csak mondd meg neki, máshogy nemtudod! Plusz a legjobb az öszinteség a legjobb...
2/9 anonim válasza:
Ha eddig nem színlelted az orgazmust, akkor látnia kellett, hogy nem élvezed vele a szexet...Szerintem ezt észre kell vennie a párodnak...
3/9 A kérdező kommentje:
De ez a baj,ezért nem merem neki megmondani!Mivel idáig szinleletem ,hogy jó nekem!
2009. febr. 13. 20:31
4/9 anonim válasza:
Mondd meg neki. Elég furcsa látni, hogy a párok nem tudnak beszélni a szexről egymás közt.
Vagy csak annyit mondj neki szex közben, hogy épp mit csináljon, egy idő után talán rájön, ha átélsz egy igazi orgazmust, hogy ez más volt, mint a többi. :)
hajrá
5/9 anonim válasza:
Pl megmondod neki, és elég sok mindnere jó egy párkapcsolatban, ha nyíltan megbeszéled vle a dolgokat... esetleg még azt is meg lehetne beszélni, hogy mit szeretnél és úgy talán még jó is lenne.
6/9 anonim válasza:
Kellemetlen, ha valaki a saját hazugságainak a csapdájába esik.
7/9 anonim válasza:
előbb-utóbb ki kell derülnie.
én is kb fél évig színleltem, aztán rájöttem, hogy ez így nem mehet, és az egyik 'színjátékom' után odabújtam, és elmondtam őszintén, hogy mi a helyzet.
nem haragudott meg rám, csak megígértette velem, hogy szóljak, ha valami nem elég jó..bár ő alapból is elég türelmes típus.
megérte, mert így az én lelkem is tisztább, ő pedig boldog lehet, mert azóta már ki tud elégíteni.
8/9 anonim válasza:
Ha szereted, akkor midenképp légy vele őszinte és mondd el neki. Azt is mondd el. hogy eddig csak színlelted, de neked ez nem jó így, mert olyan, mint ha hazudnál neki és kérdd meg, hogy segítsen neked! Ha ő is őszintén szeret, akkor megértő lesz veled és életed legnagyobb orgazmusára számíthatsz, mert onnantól kezdve ki fog tenni magáért. Te pedig annyit tegyél meg, hogy szavakkal irányítod ( igen, most jó; ez nem esik jól, mert fáj, vagy, mert így csökken az inger; ez így nagyon jó, folytasd csak... stb). Ezeket a dolgokat nem szabad szégyelleni, hiszen a legbensőségesebb kapcsolatot jelenti két ember között. Ha az ágyban nem jó vele, akkor sehol sem! Ha itt hazudtok egymásnak, akkor hazugság az egész házasságod! Azok között akik szeretik egymást, semmiség egy ilyen kis problémát megbeszélni. Most gondolj bele, hogy Te mit tennél, ha a férjed állna elő hasonló problémával? Gondolom teljes erőbedobással bevetnéd magad az ágyban, hogy jó legyen neki veled. Légy nyugodt, Ő is ezt fogja tenni. Csak bátran! Ha ezt nem tudjátok őszintén megbeszélni, akkor nem tudtok egyéb dolgokat sem. Sok sikert és ne tétovázz, ne húzd az időt, mert avval nem lesz jobb! Minnél hamarabb tisztázod vele ezt a problémádat, annál hamarabb élvezheted az szeretkezéssel töltött perceket. Mielőbbi orgazmust kívánok!
9/9 anonim válasza:
nosh én a szádon keresztül javasolnám, máshogy nemnagyon megy. esetleg, eltáncolhatod, vagy ebéd közben morzézd el a tányéron a kanállal, de a beszéd mégiscsak egyszerűbb
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!