Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálisan szeretném kényeztetni a barátomat, de még soha nem csináltam ilyet és félek h rosszul fogom csinálni. Tippeket írjatok légyszi h hogy kezdjek neki és h csináljam?
Már egy ideje együtt vagyunk a barátommal, már többször megujjazott és most szeretném én is kényeztetni őt egy kicsit.De nem tudom h szopjam le.Hogyan kezdjem és folytassam??
Előre is köszi.
17/L

Szerintem kérdezd meg a párod, hogy ő mit szeret.
Játssz a nyelveddel a szerszámán, vedd a szádba és szívd meg de eleinte csak finoman!
De úgy is észre fogod venni ha jól csinálod, az eredmény látványos.

Az interneten erről rengeteg cikket találsz, de ha már itt kérdezed:
Először csak a kezeddel kezd finoman simogatni a tövénél, majd mikor már ágaskodik finoman, lassan kezd el csókolgatni lentről a makk felé. A makk hátsó része a legérzékenyebb, ott a nyelveddel elidőzhetsz. Közben a kezedet is használhatod. Aztán bekaphatod amennyire tudod és közben a nyelveddel dolgozol rajta.
De ez egyén függő, kinek melyik jön be.
Sok sikert!
köszönöm a válaszokat.elég jókat írtatok.
szerintetek hagyjam beleélvezni a számba?Félek h nagyon rossz íze van és rosszul leszek.:S

elobb kezzel ra kell segiteni,azaz felizagatni,aztan johet a szajmunka :)
Sok sikert

Egy nagyon fontos dolog!!!!!
Ha lehet minél kevesebbszer érjen a fogad a brokijához. Azt én nagyon nem szoktam szeretni, de ízlések és pofonok.
De ha beveszed neki és csak mozgatod a fejed sztem az már jó kezdet:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!