Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szex után hova élvez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szex után hova élvez a pasitok? Hogy tüntetitek el a "nyomokat"? És ti hova szeretitek ha élvez? Kort kérnék

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 22:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%

Nekem a hasamra szokott és utána papír zsebkendővel letörlöm és ő is megtörli a péniszét! Ha pedig orálisan csináljuk,akkor pedig a számba és lenyelem a péniszét pedig "tisztára" nyalogatom!

18/L

2011. febr. 19. 22:10
 2/19 anonim ***** válasza:
61%

Változó, hogy mikor hova élvez a barátom. Van, hogy az arcomra, a számba, a melleimre, a hasamra, a hátamra... mikor hogy jön ki rá a lépés, vagy mikor hova szeretné. :) Én engedem mindenhova neki, mert tudom, hogy ez izgatja őt és örül neki hogy rám élvezhet. Én azt szeretem ha a melleimre élvez, hogy miért azt nem tudom megindokolni.. és wc papírral szoktuk 'eltüntetni a nyomokat' de utána persze zuhanyzok. :)

17/L

2011. febr. 19. 22:10
 3/19 anonim ***** válasza:
52%

Először is: nem utána élvez el, hanem közben. Miért utána élvezne el, külön? Belém szokott élvezni, mert fogamzásgátlót szedek, mindig is így csináltuk, de volt már, hogy óvszert húztunk, olyankor is természetesen bennem ment el. És ezt is szeretem a legjobban- ha belém élvez. Nem vagyok híve a megszakításos védekezésnek, mivel az nem védekezés, és még nem szeretnénk babát 20 évesen.

20/L

2011. febr. 19. 22:18
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és a "nyomokat" úgy tüntetem el, hogy zsepit, vagy wc-papírt fogok oda, aztán kifutok a fürdőbe, Ő is letörli, és utána mindketten mosakodunk ott lenn. 20/L voltam
2011. febr. 19. 22:20
 5/19 anonim ***** válasza:
10%
hát szeret arcra elmenni, de nekem attól sajnos hányingerem van, úgyhogy megkértem hogy ha egy mód van rá akkor ne csinálja.
2011. febr. 19. 23:02
 6/19 anonim ***** válasza:
ja és 19/L
2011. febr. 19. 23:03
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
lényegében bárkova élvezhet...:) ahova szeretné. najó,a hajamba nem,mert az undorító:) a puncimra sem,mert veszélyes...:) de mehet a popsimra, a combomra,a mellemre,a számba :) ahova szeretné:) aztán elmegyünk és én megmosom azt a részt ahová élvezett,és ő is megmossa egykis langyos vízzel,vagy megmossuk egymásnak,és akkor ujra felizgulunk,és kezdődik előről:) 17L
2011. febr. 19. 23:31
 8/19 anonim ***** válasza:
24%
Nekem mindegy, csak az arcomra ne...vhogy mindig belemegy a szemembe és a hajamba is...:S
2011. febr. 19. 23:51
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

a puncimra sem,mert veszélyes...:) 17L

Akkor gondolom nem védekeztek pedig gondolom nem szeretnél 18 évesen majd anya lenni!

2011. febr. 20. 04:59
 10/19 anonim ***** válasza:
60%

4:59

Miért, a gumit ez például nem zárja ki szerintem. Szex közben gumi, a végén pedig kiveszi, leveszi, és a lány testére vagy a szájába élvez. Ha a lánynak is bejön, miért hagyná ki? :P

2011. febr. 20. 07:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!