Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni, hogy többet szexeljünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemolyan régen jöttem össze a barátnőmmel. Eddig csak egyszer sikerült lefeküdnöm vele és 2 hete nemtudom rávenni egy újabbra. Nem tudjátok, hogy mivel tudnám rávenni, vagy kellően felizgatni, hogy ő is akarja?

18/F

2011. febr. 19. 21:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hat vagy nincs nagy "etvagya", vagy te nem nyujtottal olyasmit, amire megint vagyna. Egy kapcsolat elejen meg nem kene ilyen problemaitoknak lenni.
2011. febr. 19. 21:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szűz volt?

Hogy sikerült az első? Volt orgazmusa a lánynak? Ha nem akkor utána kielégítetted kézzel vagy szájjal?

Talán meg kellene kérdezned, hogy neki mi ezzel kapcsolatban a véleménye. Egy őszinte beszélgetés kellene. Oké, hogy friss kapcsolat, de ha vagytok olyan intim viszonyban, hogy dugjatok, akkor legyetek annyira is intim viszonyban, hogy beszéljetek róla.

2011. febr. 19. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:
izgasd fel, érd el, hogy bízzon benned, hogy szeressen.
2011. febr. 19. 22:10
 4/13 A kérdező kommentje:
nem ez volt neki az első. már azóta többször is kielégítettem. (ujjaztam és orálisan is) de ő még máshogy sem engem... ha beszélünk róla, csak annyi, hogy nincs hozzá kedve...
2011. febr. 19. 23:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Lehet, még ha van is némi tapasztalata, szokatlan számára a helyzet. Legyél egy kicsit türelmes, aztán majd csak halad valamerre a dolog.

Az is lehet, hogy az együtt töltött időhöz képest korainak érezte az aktust. (tipp)

2011. febr. 19. 23:22
 6/13 A kérdező kommentje:
rajtam kívül eddig csak egy pasija volt. És több mint 1 év alatt 4* feküdtek le összesen...
2011. febr. 19. 23:45
 7/13 anonim ***** válasza:
hát ha valamit elszúrtál be kéne bizonyítani neki hogy többet is tudsz neki mutatni
2011. febr. 20. 00:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is ismertem ilyen lányt.

Havonta 2 alkalom volt, nem több.

Ha többet szerettem volna, jól összeveszett velem - és akkor aztán 2-3 hónapig nem volt semmi.

Azt mondta, hogy hozzam meg a kedvét, ha akarok valamit.

Ha meg megpróbáltam, akkor a fentiek történtek (mármint ha még belefért a havi kettőbe, akkor volt esélyem - ha meg nem, akkor nem).

2011. febr. 20. 12:49
 9/13 anonim ***** válasza:
En meg neha azt hiszem, nekunk a heti 3 keves. Ezek szerint nem...
2011. febr. 20. 13:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, sehogy sem rávenni. Nem értem, hogy miért nem akarja, hisz neki is ugyanolyan jó. :S
2011. febr. 20. 18:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!