Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyivel rosszabb a fiúknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel rosszabb a fiúknak így szexközben?

Figyelt kérdés
a fiúknak mennyivel rosszabb a szex gumival mint annélkül?vagyis az érzés tudom nemolyan mint guminélkül,de mégis,mennyire?
2011. febr. 19. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
hát szerény véleményem szerint sokkal szarabb. már a tudat is
2011. febr. 19. 21:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

én kimondottan utálom az óvszert, ha lehet anélkül csinálom, természetesen alkalmival nem : )

20F

2011. febr. 19. 21:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Alig van különbség.
2011. febr. 19. 21:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Gumi függvénye is, de lényegében olyan mintha egy felmelegített guminőt dugnál.
2011. febr. 19. 21:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

a mostani barátom azt mondta, jobb volt, mikor gyógyszert szedtem, és most sz*r, h kell az óvszer

exemmel végig óvszer nélkül csináltuk, mostani nőjével meg csak óvszerrel csinálja, és azt mondta nem sz*rabb...de akkor hazudott!!! köszi fiúk az őszinteséget, most lebuktattam ezt a g.enyát(ördögi kacaj) XD

2011. febr. 19. 22:00
 6/16 A kérdező kommentje:

jaaajjj.a guminős az ijesztő.

:(:(

akkor nemvalami jó nekik,alapjában véve.

2011. febr. 19. 22:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszabb annyival, hogy megérje kockáztatni egy abortuszt.
2011. febr. 19. 22:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom...én a párommal mindig gumi van szexelek. És az arcából meg a hangjából ítélve közel sem olyan, mintha egy felmelegített guminőt dugna.
2011. febr. 19. 22:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
én nem tudom, de szörnyű gumival. sokkal jobb érzés az egész gumi nélkül...:)
2011. febr. 19. 22:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

De most miért állítja be mindenki úgy, mintha nem is lehetne élvezni gumival? Már bocs, de akit egy extravékony gumi lelohaszt, azzal elég nagy gondok vannak. Persze, gumi nélkül természetesen jobb...

De néhány ember úgy ír, mintha gumiban olyan érzés lenne, mintha szöges ostorral csapkodnák a farkát.

Azért szerintem ha egy pasinak az a két lehetősége lenne, hogy "szex gumival" vagy "nincs szex", akkor egyértelműen a gumis verziót választaná.

2011. febr. 19. 22:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!