Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valentin napra készültök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin napra készültök valami extra dologgal a kedveseteknek? Szexuális dologra gondoltam

Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Én egy leopárd mintás bilincset vettem, amihez egy komplett "szabályzatot" kap majd, hogy mit és hogyan lehet. :D Természetesen oda lesz írva a végére,hogy a szabályok arra vannak, hogy ebben az esetben megszegje őket.

(a bilincs egyébként onnan jött, hogy már régóta mondogatjuk egymásnak, hogy "na majd amikor kibilincsellek.." Csak eddig még nem volt bilincs.)

2009. febr. 13. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szívesen meglepném, de menstruálok sajnos :( Így a lehetőségek szűkülnek, de ettől függetlenül biztosan el fogom kényeztetni őt valamilyen módon :) Még töröm a fejemet ^^
2009. febr. 13. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
mi a valentin napot nem tartjuk mert hulyesegnek talaljuk. de a szulinapjan kotottem magamra 1 masnit, de ugy h ne latszodjon. es az volt a feladata h meg kellett talalja az ajandekat, amirol csak annyit tudott h 1 piros masni van rajta :) 1 ideig vezetgettem a hideg-meleggel mivel igyekeztem azt a benyomast kelteni h az egesz szobabanbarho lehet h sokaig tartson a kereses izgalma. persze vegul megtalalta :)
2009. febr. 13. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajna nekem is megjött,úgyhogy valószínüleg kibiincselem,és jégkockázok...:)
2009. febr. 14. 00:11
 5/6 anonim ***** válasza:
én kiprobálom végre milyen lehet ha négykézláb van , és hátulrol hatolok belé !!!
2009. febr. 14. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:

én arra gondoltam h veszek neki egy társasjátékot..

neten megtudod rendelni..kb 8000ft..+ postaköltség

Exxxtázis - társasjáték

Erotikus, kapcsolatépítő társasjáték az izgató és forró pillanatok kedvelőinek!

2010. jan. 30. 11:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!