Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az a herpesz betegség?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a herpesz betegség? Fiúknál?

Figyelt kérdés
A barátom bevallotta, hogy kb két éve herpesz betegsége van, ami ellen nap mint nap gyógyszert kell szednie, különben kijön rajta...... rátetéz a bajra, hogy valami pikkelysömör betegsége is van, és így állítólag mindent hamarabb elkap, gyenge az immunrendszere, és egyszerűen nem tud kigyógyulni belőle! :( Nem igazán tudok erről a betegségről.... írnátok pár sort róla? És hogy hogyan kezeljem ezt??? Persze vígasztaltam, hogy ettől én még ugyanúgy szeretem őt..... de mit tehetnék még? Hogyan gyógyulhatna meg? Vagy ez már örökre így marad?? :( Remélem nem... :( Előre is köszi a válaszokat!!! 21 éves lány
2011. febr. 19. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor bizony én a helyedben maradnék az óvszernél. Ez egy olyan betegség, amit ha egyszer elkap az ember, akkor már ott is marad. Ha éppen legyengül az immunrendszere, akkor pedig kijön rajta. De úgy tudom csak akkor fertőz, mikor tünetei is vannak.

[link]

2011. febr. 19. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
pfejj
2011. febr. 19. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Hm...de genitális herpesze van amúgy? Mert van, ami a szájon alakul ki. Azt biztosan láttál már, csomó embernek van.

[link]

2011. febr. 19. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:

"Azok az egyének, akiknek kórelőzményében herpeszes fertőzés szerepel, nemi partnerüknek átadhatják a fertőzést anélkül, hogy észlelnék saját elváltozásukat."

Vagyis lehet hogy már el is kaptad, csak nem jött még ki rajtad. Úgy tudom, stressz, meg egyéb betegség miatt jön ki.

Mikor vallotta be? Már lefeküdtetek akkor? Gumi volt? :S Szegénykém. :(:(:(

2011. febr. 19. 17:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok! Ez nagyon elkeserítő! :( Egy egész életen át szedheti majd a gyógyszert?????!! És mindig gumival.... őrület! :( Nem feküdtünk még le, szóval korrekt volt! Időben szólt, és hagyta, hogy döntsek. De persze ezért nem fogok szakítani, de legalább lenne valami megoldás...de nincs!! :( :( :(
2011. febr. 19. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
A herpes egy vírus.Ami akkor jön elő,mikor épp le van gyengülve az immunrendszere.Attól téged fertőzhet.Nekem a számon van herpeszem és ha ú partnerrel csókolózok,tuti kijön jó párszor míg meg nem szokom a partnerem.Szerencsére én még nem fertőztem ezzel senkit,de ez mégse olyan vészes mint a nemiszerveken a herpesz.De neki hol van?Száj herpeszre is lehet szedni gyógyszer,azzal pedig semmi bajod nem lesz. :) Lehet érezni mikor elkezd terjedni a szájon a herpesz,olyankor max csókolózok,de orálisan nem elégítem ki a párom,nehogy elkapja. :) a pikkely sömör pedig elég csúnya tud lenni,de ha nem járna ilyen fényterápiára,akkor ajánlom neki.Barátnőmnek is van/volt és szépen helyre hozta.Ez persze csak kivülről hozza rendbe a bőrt,amúgy a betegség állandó.
2011. febr. 19. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyébként az emberek nagy része fertőzött herpes vírussal. Csak aki szerencsés, annak nagyon ritkán jön ki. Szóval ha véletlen megfertőződsz (ami szerintem még gumival is elkerülhetetlen), akkor sem fogsz minden egyes nap szenvedni vele.

De szerintem okosabb lenne, ha elmennél egy orvoshoz, és megkérdeznéd, hogy mit lehet tenni, mennyi az esély, hogy megfertőződsz, mi lesz, ha elkapod, lehet-e hatékonyan védekezni stb.

2011. febr. 19. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!