Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az mennyire gáz, ha nudista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gáz, ha nudista strandon vkinek feláll a farka?

Figyelt kérdés
Ugyanis két hónapja összejöttem egy csajjal, aki aktív nudista, és idén nyáron ki akar vinni egy strandra. Azonban én tartok attól, hogy ha meglátom a melleit, meg a punciját, akkor fel fog állni. Ilyenkor mit lehet tenni,kiutálják emiatt az embert a strandolók?
2011. febr. 19. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elnézel oldalra, meglátsz egy öreg nénit, és rögtön nem leszel olyan izgatott.
2011. febr. 19. 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Nembiztos hogy kiutálnak, de ki fognak küldeni!
2011. febr. 19. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Miert kuldenek ki :p mi kozuk hozza ?
2011. febr. 19. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Próbálj meg nem nyugalmi helyzetbe kerülni mert akkor nem fog felállni ;)

18/F

2011. febr. 19. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:
98%
Nem küldenek el, de illetlenség. Nem gond, ha valakinek erekciója van, de ilyenkor elvárják, hogy takard el. Az már nem probléma, ha a takargatásd feltűnően csinálod, tehát mint mondtam, alapvetően az erekció ténye nem probléma.
2011. febr. 19. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Ja, utóirat.

Ugyan viszonylag széleskörű tapasztalataim vannak ezen a téren, és az alapján írtam mindezt, azért szerintem ne félj megbeszélni a lánnyal, ha odáig juttok.

2011. febr. 19. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A naturista, nudista közösségeknél látni, hogy azért a 14-20 évesek ritkán vannak jelen, főleg a srácok miatt, de a lányok se mennek szívesen. Néha igen, csapatostul, de néha egészen nem... de a fiatal fiúknak elnézik ezt, hiszen a hormonok működnek, elmennek egyszer csak, meg bemennek a vízbe, nincs ezzel semmi gáz, mondjuk őket idegesíti és esetleg kevesebbet járnak... barátnőhöz, főleg friss barátnőhöz nem jó még textiles strandon se odasimulni szerintem, meg fület harapdálni, átölelni, inkább csak fél méter távolságra kézenfogva sétálni :)

Hát, amíg kicsit lomposodik, addig nincs para, azt egész biztos tolerálják, de az se annyira jellemző, főleg hosszú távon, úgyis ott vannak mások, idős nénik meg öregurak, ha úgy érzed, hogy para van, gyorsan belekukkantasz az éppen cölöpöt leverő 80 éves bácsi ánuszrózsájába és ha egészséges srác vagy, akkor vélhetően elillan a fölös vérállomány a kérdéses szervből

2011. febr. 20. 04:13
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Verd ki elötte!
2011. febr. 21. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

a feláll a cerka az fel se tűnik senkinek, max népszerűbb leszel de ott úgysem nézik egymás nemiszervét csorgó nyállal ... ha meg nem nyúlsz az álló szerszámhoz és nem húzogatod a végét 5 perc múlva lelankad magától ... olyan mint amikor büdi van és megszokod a szagokat, az orrod hozzászokik a szaghoz, ugyanúgy mint a szemed a sok pinához

aki sztriptízbárba dolgozik bisztonsági őr az sem lesz impotens csak megszokja hamar a látványt és ha nincs inger nincs erekció

hogy szokd a látványt itt a fotógaléria :

[link]

2011. febr. 27. 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Ehh, én meg sehogy se tudom rávenni a páromat egy kis nudizásra a természetben. Hol ismerted meg a barátnődet, oda megyek én is :-)
2011. máj. 20. 16:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!