Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire "baj" az, hogy a 4...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "baj" az, hogy a 4 évvel fiatalabb barátnőm sokkal tapasztaltabb szex téren?

Figyelt kérdés

Én 20 éves vagyok, barátnőm meg 4 évvel fiatalabb nálam.

Az előző pasijával elég sokszor lefeküdt már, szóval van valamennyi tapasztalata.

Hozzám képest legalábbis elég sok, mert én szűz vagyok még, szégyen nem szégyen 20 évesen.

Szóval egy ideje együtt vagyunk, és szóba került, hogy lehetne szó arról, hogy legyen köztünk valami olyan is.

Én a jövő hétre terveztem el, de félek nagyon, hogy beégek, vagy bénázok.

A méretem szerintem átlagos, 16-17 cm kb. ,de nem ez a lényeg, csak kicsit attól is parázok , hogy nem elég.

Elég sokat stresszelek a dolgon. Pedig mikor Vele vagyok, akkor néha ha olyat csinál akkor igen durván áll a cerka, szóval csak nem lehet gond majd, nem tudom... -.- (:

2011. febr. 19. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

Nem a te hibád, te akartál b@szni csak nem hagytak.

Örülj neki, legalább nem kell egy szűzzel szenvedned!

2011. febr. 19. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

ha már voltál a másik csajjal, akkor miért vagy szűz?

mikor fogod elmondani az igazságot neki? vagy majd kiderül akkor..? mit fog szólni szerinted?

2011. febr. 19. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:

a méret elvileg rendeben lesz, hacsak nem volt hosszúpuska az exe ;)

gumival csináljátok, vagy szed bogyót?

2011. febr. 19. 17:46
 14/16 A kérdező kommentje:

Felesleges elmondani...

Ha azt nézzük, akkor nem hazudtam. Csajjal volt már dolgom, csak az szerintem nem volt konkrét szex, csak bénázás.

Ezt el is mondtam már neki, szóval nem vertem át.

2011. febr. 19. 17:46
 15/16 A kérdező kommentje:

gumival szeretném.

Majd ha komolyabb lesz a kapcsolat, akkor jöhet szóba a tabletta.

Durex Love-t vettem, remélem jó lesz.

2011. febr. 19. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:
megvolt azóta? hogy csináltátok? meg volt elégedve?
2012. szept. 13. 21:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!