Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 9,6 cm hossz és 3,5 cm vastagság átlag pénisznek számít 15 évesen?
9.6 cm a hossza 3.5 cm a vastagsága lelankadt alap állapotban 14cm husszú és 4.5cm vastag felállva!
15 éves multam már megvolt az első szex a volt barátnőmmel vele elég sokat csináltuk de a mostani barátnőm,nek nem igazán merem megmutatni mer félek hiogy kicsinek fogja találni..!légyszi ien komenteket ne irjatok hogy:nem a méret a lényeg... meg h 1000 ien krédés votl mer én arra vagyok kiváncsi h ez átlagon aluli e az én koromba!
Az exbarátnőd, akivel a szex megvolt, ő mit mondott a farkadra? Vagy épp azért szakítottatok mert kicsinyellette??? Ha nem kicsinyellette, akkor mitől lettél annyira gátlásos, hogy a következő lánynak megmutatni sem mered? Vagy magától a szextől ment el a kedved?
Jó, nem írom hogy nem a méret a lényeg. Csak pár statisztikai adat. Az átlagos női hüvely 10 cm mély. A FELNŐTT pasik átlagos farokmérete Magyarországon 15-16 cm (merev állapotban, felállva). Ezek tudatában szerinted neked van miért aggódni????
Európában az átlag 8-12 cm.
Nem vicc!
Nyugodj meg! A tied bőven elég lesz a csajnak. Amugy meg a csajokat ebben a korban egyátalán nem érdekli (a normálisabbakat).
16 leszek nemsokára nekem, 15cm és 4,5cm es, barátnőmnek semmi baja sőt... ebbe a korban még ez nagyon nagynak is számít. Ha még növésben vagy (test) akkor ebből minimum 18cm is lehet 5cm es átmérővel.
Ráadásul, megpróbáltuk hogy meddig tud feldugni, még maradt 1-2centi, de teljesen bent volt.
+ebben a korban a lányok szűkebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!