Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is így van vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így van vele?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy miért, de nem szeretek csókolózni. Szeretem a barátom meg minden, de akkor sem érzek erre késztetést. A szex minden oké. Nem csak vele, hanem az előző pasijaimmal is így volt.
2011. febr. 19. 14:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. febr. 19. 14:47
 2/16 anonim ***** válasza:
korod?
 3/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat. 22 éves vagyok
 4/16 anonim ***** válasza:
Nő vagy?
2011. febr. 19. 14:50
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen Nő vagyok, azt hittem ez kiderült a kérdésből.
2011. febr. 19. 14:50
 6/16 anonim ***** válasza:

Bocs, ebben a világban már semmi sem egyértelmű:DD

Ha senkivel nem kívánod a csókot, nincs ötletem. Biztos gyermek korodban mondtak valamit, ami ezt idézte elő:D Bocs, de tényleg nem tudom..Viszont biztos vannak még ilyenek... Nővel sem kívánod?

2011. febr. 19. 14:53
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem, nővel sem kívánom. Nem hiszem, hogy ennek lelki oka lenne, csak kicsit fura. :)
2011. febr. 19. 14:55
 8/16 anonim ***** válasza:

És mi benne a rossz???

Nyálas?? Fáj?? Értelmetlen, vagy mi??

2011. febr. 19. 14:56
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, értelmetlen és egyáltalán nem izgat. inkább egy csók, de az hogy percekig csókolózzak az annyira nem.
2011. febr. 19. 15:00
 10/16 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet.Csodálkozok amikor áradoznak a fiatalok,hogy a csókolózás "hűdemilyenüberfasza" dolog.Meg felemelő,csodálatos,izgató stb...

Én konkrétan nem érzek semmit.Nem mondom,hogy rossz,de nem is izgat fel egyáltalán.Számomra olyan semleges érzés.A párkapcsolat többi velejárójával nincsen semmi bajom,csak simán nem tartom nagy durranásnak a smárolást.Egy hosszú ölelésben több fantáziát látok.Nem vagyok búza,szexuálisan a nőkhöz vonzódom!

21/f

2011. febr. 19. 15:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!