Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem szeretek közösülni;...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretek közösülni; fizikailag jó, de lelkileg kiborulok tőle. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
30 éves átlagos férfi vagyok, teljesen jó szexuális potenciával, vággyal, és élettel. A közösülések során természetesen fizikailag jó nekem, de valahogy nem szeretem: olyan érzésem van, mintha elnyelne valami mély szakadék, valami sötét és ijesztő mélységbe zuhannék. Szerintetek ez mitől lehet? Jobb, ha maradok az orálnál és a pettingnél?
2011. febr. 19. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez furcsa. Szerintem pszichológushoz kellene menned.
2011. febr. 19. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem bűnnek érzed, elég sokan vannak így, vallásos családban nevelkedtél?
2011. febr. 19. 13:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Érdekes. Tényleg valami elnyomó neveltetés lehet az ok.

Ami még eszembe jutott: szerelmeddel csinálod, vagy alkalmi kapcsolatokban tör rád ez a rossz érzés?

2011. febr. 19. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Lelki ürességet érezhetsz. Keress egy olyan nőt,akivel érzelmekkel szeretkezel és nem csak a fizikai vágyaidat elégíted ki.
2011. febr. 19. 13:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért mert tényleg elnyel egy mély, sötét lyuk :D

A baj a fejedben van, spuri a lelkidokihoz!

2011. febr. 19. 15:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nincs semmi elfojtás bennem, sem bűntudatom a szex miatt. Az orális szex és egymás kézzel történő kielégítése nagyon jó, semmi problémám nincsen utána, csak ne kelljen közösülni! Fizikailag jó, de nem igazán szeretem. Mindegy, lehet, hogy tényleg pszichológus kell.
2011. febr. 25. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
De van állandó párod, vagy alkalmi kapcsolatokról beszélsz?
2011. febr. 25. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Esetleg nem arról van szó, hogy félsz, hogy teherbe ejted?
2011. febr. 25. 15:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, van állandó párom, és nagyon szeretem. Nem félek attól, hogy teherbe ejtem, mert védekezünk. Nagyon jó a szex, nincs semmi elfojtásom, bűntudato se, csak egyszerűen ha beléhatolok, akkor egy kavargó örvényt érzek, ami elnyel mindjárt. Orális szexnél ezt nem érzem. Persze neki nem merem megmondani, mert rögtön azzal jönne, hogy nem szeretem, meg miegymás. Szeretem, jó vele a szex, de a behatolás... szédülök, kavargó fekete üresség körülöttem.
2011. márc. 1. 13:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon fura. Szerintem irány a pszichológus.
2011. márc. 1. 17:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!