Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megbocsájtanátok ha a pasitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtanátok ha a pasitok k*rvázna? Ha megcsalna egy k*rvával?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 13:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
persze,majd csinálnánk 3asban-tejóég
2011. febr. 19. 13:09
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

bár fiu vagoyk azért leirom a véleményem.

1 aki k*rvához nyul az undorito fujj bottal se piszkálnék meg egyet se.

2nekem még sujosbito körülmény lenne... gondolj csak bele akkor ö akart megcsalni hiszsen fizetett is érte

18f

2011. febr. 19. 13:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha. Ha neki nem lennék elég, ezért egy k*rvához menne hogy kiélvezhesse vágyait, akkor menjen, de maradjon is ott, mert hogy hizzám többé vissza sem jöhetne az tuti.
2011. febr. 19. 13:11
 4/15 A kérdező kommentje:
én is így gondolom, csak kíváncsi voltam a véleményekre
2011. febr. 19. 13:12
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

Nem,soha!

Ez a legundorítóbb dolog amit egy férfi tehet szerintem!:S

2011. febr. 19. 13:13
 6/15 anonim válasza:
89%
Gondolkozz már!!! Én rögtön dobnám, nem érdemel meg TÉGED!!!
2011. febr. 19. 13:16
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az maga a szánalom ha valaki fizet nőnek azért hogy lefeküdjön vele. Szerintem ezért jogos lenne a szakitás és így lenne helyes mertha nem dobnánk ki akkor azzthiszo hogy mennyire befolyásolhatóak vagyunk és nyugodtan csinálhat bármit, szóval megkell mutatni hogy mindennek van határa
2011. febr. 19. 13:19
 8/15 anonim ***** válasza:

Na be is ba.szna...

Egyébként volt régen egy barátnőm, akinek a pasija elmesélte a kis útszéli kalandját, és a csaj egy darabig hitegette magát, hogy ez milyen modern, vagány, haladó, vagy nem tudom milyen dolog. Csak mert jóképű srác volt, a csaj meg nagyon szerelmes. De egy idő után szakítottak, azért nincs épeszű ember, aki ezt tűri. (Ha csak nem nagyon kiszolgáltatott, de akkor sincs benne sok köszönet.)

2011. febr. 19. 13:27
 9/15 A kérdező kommentje:
igazatok van. természetesen szakítottunk
2011. febr. 19. 13:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

nem.....

Küldeném a sunyiba, ha szexet akar forduljon hozzám, ha már a párom és pénzt se kérek érte....

Ha nem vagyok jó , mehet... nincs hozzám láncolva!

19L

2011. febr. 19. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!