Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj, hogy általában elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy általában elég lusta vagyok az ágyban? Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
17éves vagyok,19 éves barátommal másfél éve vagyunk együtt,mindketten szüzek voltunk mikor összejöttünk.4 hónap után történt az első.
2009. febr. 13. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem igen.ELég gáz hogy te csak elvagy mint egy fadarab...de valószínűleg nem élvezed a szexet,akkor ne erőltesd!
2009. febr. 13. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Az teszi nehézzé a választ, hogy mint írod szüzek voltatok, tehát valószínű, nincsen még mással tapasztalatod. Mert jó volna tudni, vajon vele vagy lusta csak, viszont másra esetleg beindulnál, vagy ez általában is így van.

Ha csak mellette vagy passzív, akkor egyszerűen őt nem kívánod- előbb-utóbb mást fogsz találni.

Ha általában vagy passzív, akkor magát a szexet nem kívánod- az egy másik helyzet.

2009. febr. 13. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Ha úgy lusta, hogy nem mozogsz, akkor nem feltétlenül. Beszéld meg a barátoddal, hogy szeretne-e változást, és hogy miben.
2009. febr. 13. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ, hogy a barátodnak mire lenne igénye és hogy neked jó-e így. Ha te változtatni akarsz, beszéld meg a barátoddal. Ne félj megkérdezni tőle, hogy mit szeret és te is mondd el neki, hogy te mire vágysz.
2009. febr. 13. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lustán is lehet valaki olyan erotikus, hogy a barátjának a vérnyomása az egekbe megy :-)

Próbáld meg kideríteni, hogy mi tetszik neki - és, ha megy, csináld azt. Ajánlok közös fürdést - vagy fürdesd őt úgy, hogy fölé hajolsz. A meleg víz csodákat tud tenni a férfiakkal :-)

2009. febr. 13. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Öh,a libidómmal nincs probléma,sőt.Mint írtam még csak 17 vagyok.Én arra gondoltam hogy ez inkább a tapasztalatlanságból fakad.Ha nem kívánnám a barátom,nem lennék vele másfél éve,ez logikus.De nem csak egyszerűen lusta vagyok,szóval nem a hajlandóságommal van a baj,hanem nekem sokkal jobb az,amit ő csinál.Az aktus idején kívül sok mindent megteszek neki én is.
2009. febr. 15. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!