Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy is van ez a csók, ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez a csók, ki dugja kinek át a nyelvét? :D:D

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:

jön magától, de általában mi (F) a csajnak :)

F/16

2011. febr. 18. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:

hát én speciel utálom ha a fiú konkrétan úgy "átdugja" a nyelvét.. volt már hogy majdnem ledugták a torkomon-.-

inkább úgy mindketten, de nem tövig..

2011. febr. 18. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
A nyelveknek játszani kell egymással középen, nem pedig a másik szájba átnyúlni!
2011. febr. 18. 23:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy kinek milyen hosszú a nyelve...
2011. febr. 18. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Az akkori barátom az első csókunknál minden előzetes nélkül egyszerűen bedugta a nyelvét a számba.

Na, ezt például ne csináld! Több mind kiábrándító! :p

Hogy ki kinek dugja és meddig, az meg közben szépen kialakul.

2011. febr. 18. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szájsex de jó :D kinek ki dugja be...háát komolyan ez cool :D
2011. febr. 18. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok túl tapasztalt a csókolózás terén, eddigi életemben összesen csak a mostani barátommal csókolóztam, és az első csók alkalmával (nem tövig, de) "átdugta a nyelvét". Szerintem semmi kiábrándító nem volt benne, sőt, én még élveztem is... szerintem ez is egyénfüggő
2011. febr. 19. 10:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez kialakul, nem kell izgulni az első csók előtt...bár annó én is ezt tettem...

Amit jótanácsnak mondanék, olyan lánnyal/fiúval (bocsi, nem tudom a nemed) csináld, aki nagyon tetszik, akit szeretsz...én itt rontottam el...ugyanis az első csókot jól elröhögtem, és nem voltam 12 éves...16 múltam már:D:D szóval gondolom nekem és a srácnak is furi élmény maradt..nekem vicces élmény, gondolom őt meg ette a fene, hogy 21 éves létére mit kuncogom ki...

Én a következő fiút tartottam igazán az első csókot adónak! Nagyon szerelmes voltam, egyidős volt velem a srác, hullott a hó, és egyszer csak közeledett...megcsókolt, először csak az ajkait használta, aztán jöhettek a nyelvek, de nem kell hogy tövig átdugja, vagy te átdugd, én is inkább a középen játszadozzunk címűt kedvelem...nekem ez a csók csodálatos élmény volt, mindenkinek ilyen szenvedélyes, szerelmes első csókot kívánok, csak kevésbé tragikus kapcsolat befejezéssel...

2011. febr. 25. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!